autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vită cu smântână şi hrean

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
1 kg rasol de vită(care a fost fiert pentru supă), 200g pahar de smântână, 1 lingură hrean ras, 1 linguriţă oţet de mere, 1/2 linguriţă de zahăr, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea pe care am fiert-o pentru supa de văcuţă, rece, se taie bucăţi potrivite, se aşează pe farfuria de servit şi se acoperă cu următorul sos:
hreanul ras se amestecă cu oţetul, zahărul şi sarea. Se adaugă smântâna şi se amestecă bine.
Se poate servi ca aperitiv, sau seara ca fel principal.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vită cu smântână şi hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli

Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli

Se spala bucatile de piept de pui, se sterg de apa , se taie in felii de snitele se pudreaza cu sare

9 voturi    7 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui

Tocanita de pui

Se taie ardeiul (e frumos sa fie de mai multe culori) fideluta. Se spala pulpele si se pun peste

3 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    O bunatate...

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Buuuuuuuuuuuuuuun de tot!

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Simplu si gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg rasol de vită(care a fost fiert pentru supă)
  • 200g pahar de smântână
  • 1 lingură hrean ras
  • 1 linguriţă oţet de mere
  • 1/2 linguriţă de zahăr
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

4 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ficatei cu legume