Rasol de vită cu smântână şi hrean

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rasol de vită(care a fost fiert pentru supă)
  • 200g pahar de smântână
  • 1 lingură hrean ras
  • 1 linguriţă oţet de mere
  • 1/2 linguriţă de zahăr
  • sare

Mod de preparare

Carnea pe care am fiert-o pentru supa de văcuţă, rece, se taie bucăţi potrivite, se aşează pe farfuria de servit şi se acoperă cu următorul sos:

hreanul ras se amestecă cu oţetul, zahărul şi sarea. Se adaugă smântâna şi se amestecă bine.

Se poate servi ca aperitiv, sau seara ca fel principal.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise