autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vită cu smântână şi hrean

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
1 kg rasol de vită(care a fost fiert pentru supă), 200g pahar de smântână, 1 lingură hrean ras, 1 linguriţă oţet de mere, 1/2 linguriţă de zahăr, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea pe care am fiert-o pentru supa de văcuţă, rece, se taie bucăţi potrivite, se aşează pe farfuria de servit şi se acoperă cu următorul sos:
hreanul ras se amestecă cu oţetul, zahărul şi sarea. Se adaugă smântâna şi se amestecă bine.
Se poate servi ca aperitiv, sau seara ca fel principal.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vită cu smântână şi hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Intr-o cratita se pune ulei la incins apoi se pune carnea

14 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Platou taranesc

Platou taranesc

Se taie cubulete ceapa, morcovul, usturoiul, ciupercile si kaizerul. Se prajesc la foc mic cu o lingura

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    O bunatate...

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Buuuuuuuuuuuuuuun de tot!

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Simplu si gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg rasol de vită(care a fost fiert pentru supă)
  • 200g pahar de smântână
  • 1 lingură hrean ras
  • 1 linguriţă oţet de mere
  • 1/2 linguriţă de zahăr
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

4 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Muschi de porc sarat cu linte verzi