autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vita cu andive

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g carne de vita, , 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 1 tulpina de telina, , 1/2 tulpina de praz, , 1 ceapa, , 1 morcov, , 1 lingurita piper boabe, , 5 boabe de ienupar., Pentru andivele cu sos: 4 cl otet de mere, , 4 cl ulei, , 2 cl otet aromat, , sare, , piper macinat, , 4 andive proaspete.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune zeama de legume pe foc si se fierbe in ea carnea, circa 2 ore, la foc mic. Se curata legumele, se spala, se taie bucati, se introduc in oala cu 1/2 de ora inaintea limitei de fiert si se lasa sa se raceasca in supa, impreuna cu carnea.
Se spala andivele, se taie in doua pe lung si se indeparteaza cotorul lemnos (eventual se taie fasii 2-3 foi pentru ornat).
Se scoate carnea din supa si se taie felii subtiri si se prepara sosul, amestecand bine otetul de mere, uleiul, otetul aromat, sarea si piperul.
Se aseaza fasiile de andive la mijlocul unui platou, de jur imprejur jumatatile de andive si peste ele feliile de carne. Se stropesc cu sos si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vită picantă cu noodles

Vită picantă cu noodles

Tăiem vita în fâşii subţiri, o marinăm cu ulei de măsline, zeamă de lămâie,

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Pentru zile de sărbătoare sau de weekend, ca să vă răsfățați gustul și simțurile, vă propun

11 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g carne de vita
  • 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 1 tulpina de telina
  • 1/2 tulpina de praz
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita piper boabe
  • 5 boabe de ienupar.
  • Pentru andivele cu sos: 4 cl otet de mere
  • 4 cl ulei
  • 2 cl otet aromat
  • sare
  • piper macinat
  • 4 andive proaspete.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Orez cu pui si legume in vas roman