autor:

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vita cu andive

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g carne de vita, , 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 1 tulpina de telina, , 1/2 tulpina de praz, , 1 ceapa, , 1 morcov, , 1 lingurita piper boabe, , 5 boabe de ienupar., Pentru andivele cu sos: 4 cl otet de mere, , 4 cl ulei, , 2 cl otet aromat, , sare, , piper macinat, , 4 andive proaspete.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune zeama de legume pe foc si se fierbe in ea carnea, circa 2 ore, la foc mic. Se curata legumele, se spala, se taie bucati, se introduc in oala cu 1/2 de ora inaintea limitei de fiert si se lasa sa se raceasca in supa, impreuna cu carnea.
Se spala andivele, se taie in doua pe lung si se indeparteaza cotorul lemnos (eventual se taie fasii 2-3 foi pentru ornat).
Se scoate carnea din supa si se taie felii subtiri si se prepara sosul, amestecand bine otetul de mere, uleiul, otetul aromat, sarea si piperul.
Se aseaza fasiile de andive la mijlocul unui platou, de jur imprejur jumatatile de andive si peste ele feliile de carne. Se stropesc cu sos si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g carne de vita
  • 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 1 tulpina de telina
  • 1/2 tulpina de praz
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita piper boabe
  • 5 boabe de ienupar.
  • Pentru andivele cu sos: 4 cl otet de mere
  • 4 cl ulei
  • 2 cl otet aromat
  • sare
  • piper macinat
  • 4 andive proaspete.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati