autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vita cu andive

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g carne de vita, , 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 1 tulpina de telina, , 1/2 tulpina de praz, , 1 ceapa, , 1 morcov, , 1 lingurita piper boabe, , 5 boabe de ienupar., Pentru andivele cu sos: 4 cl otet de mere, , 4 cl ulei, , 2 cl otet aromat, , sare, , piper macinat, , 4 andive proaspete.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune zeama de legume pe foc si se fierbe in ea carnea, circa 2 ore, la foc mic. Se curata legumele, se spala, se taie bucati, se introduc in oala cu 1/2 de ora inaintea limitei de fiert si se lasa sa se raceasca in supa, impreuna cu carnea.
Se spala andivele, se taie in doua pe lung si se indeparteaza cotorul lemnos (eventual se taie fasii 2-3 foi pentru ornat).
Se scoate carnea din supa si se taie felii subtiri si se prepara sosul, amestecand bine otetul de mere, uleiul, otetul aromat, sarea si piperul.
Se aseaza fasiile de andive la mijlocul unui platou, de jur imprejur jumatatile de andive si peste ele feliile de carne. Se stropesc cu sos si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper

4 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Fasolica cu carne de pui

Fasolica cu carne de pui

Cantitatile sunt in functie de cate portii se doreste sa iasa. Eu am folosit cca 500 gr fasole

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g carne de vita
  • 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 1 tulpina de telina
  • 1/2 tulpina de praz
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita piper boabe
  • 5 boabe de ienupar.
  • Pentru andivele cu sos: 4 cl otet de mere
  • 4 cl ulei
  • 2 cl otet aromat
  • sare
  • piper macinat
  • 4 andive proaspete.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate