autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vita cu andive

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g carne de vita, , 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 1 tulpina de telina, , 1/2 tulpina de praz, , 1 ceapa, , 1 morcov, , 1 lingurita piper boabe, , 5 boabe de ienupar., Pentru andivele cu sos: 4 cl otet de mere, , 4 cl ulei, , 2 cl otet aromat, , sare, , piper macinat, , 4 andive proaspete.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune zeama de legume pe foc si se fierbe in ea carnea, circa 2 ore, la foc mic. Se curata legumele, se spala, se taie bucati, se introduc in oala cu 1/2 de ora inaintea limitei de fiert si se lasa sa se raceasca in supa, impreuna cu carnea.
Se spala andivele, se taie in doua pe lung si se indeparteaza cotorul lemnos (eventual se taie fasii 2-3 foi pentru ornat).
Se scoate carnea din supa si se taie felii subtiri si se prepara sosul, amestecand bine otetul de mere, uleiul, otetul aromat, sarea si piperul.
Se aseaza fasiile de andive la mijlocul unui platou, de jur imprejur jumatatile de andive si peste ele feliile de carne. Se stropesc cu sos si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu andive" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de mazare cu scarita de porc

Mancarica de mazare cu scarita de porc

Se taie scarita de porc bucati si se pune in tigaie la foc mic aproxinativ 6 - 7 minute. In tigaie,

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de porc

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g carne de vita
  • 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 1 tulpina de telina
  • 1/2 tulpina de praz
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita piper boabe
  • 5 boabe de ienupar.
  • Pentru andivele cu sos: 4 cl otet de mere
  • 4 cl ulei
  • 2 cl otet aromat
  • sare
  • piper macinat
  • 4 andive proaspete.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui dulce acrisor