Se pune zeama de legume pe foc si se fierbe in ea carnea, circa 2 ore, la foc mic. Se curata legumele, se spala, se taie bucati, se introduc in oala cu 1/2 de ora inaintea limitei de fiert si se lasa sa se raceasca in supa, impreuna cu carnea.
Se spala andivele, se taie in doua pe lung si se indeparteaza cotorul lemnos (eventual se taie fasii 2-3 foi pentru ornat).
Se scoate carnea din supa si se taie felii subtiri si se prepara sosul, amestecand bine otetul de mere, uleiul, otetul aromat, sarea si piperul.
Se aseaza fasiile de andive la mijlocul unui platou, de jur imprejur jumatatile de andive si peste ele feliile de carne. Se stropesc cu sos si se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii