Reteta postata pe: 25 mai 2009
Ingrediente
1 bucata rasol de vita., 1 kg morcovi tineri., 3 cepe albe., 2 linguri pasta de tomate., 2 linguri ulei de masline extravirgin., 1 pahar vin alb sec., 2 ramurele cimbru, daca nu cimbru uscat.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
In cratita in care facem mancarea,punem cele doua linguri de ulei de masline extravirgin si rumenim putin carnea pe ambele parti, la foc mic.Bagam carnea la cuptor,pentru 30 minute.Curatam morcovii si ii feliem sau in ce forma ii dorim.Ceapa o taiem solzisori si le punem langa carne.Diuluam pasta de tomate in vinul respectiv si le punem in cratita la cuptor acoperit cu un capac sau cu o folie de aluminiu si mai lasam la foc mic inca 60 de minute.In cele 60 de minute mai intoarcem cel putin de doua ori carnea si o stropim cu sosul din tava.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu morcovi." nu uita sa-i faci un
review
Rasolul de vita se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie mare, eu am folosit un wok, se pun
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009
Imi place reteta, o sa incerc si eu.