In cratita in care facem mancarea,punem cele doua linguri de ulei de masline extravirgin si rumenim putin carnea pe ambele parti, la foc mic.Bagam carnea la cuptor,pentru 30 minute.Curatam morcovii si ii feliem sau in ce forma ii dorim.Ceapa o taiem solzisori si le punem langa carne.Diuluam pasta de tomate in vinul respectiv si le punem in cratita la cuptor acoperit cu un capac sau cu o folie de aluminiu si mai lasam la foc mic inca 60 de minute.In cele 60 de minute mai intoarcem cel putin de doua ori carnea si o stropim cu sosul din tava.Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii