autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vita cu sos de iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg carne de rasol, , 5 foi de dafin, , 1/2 legatura patrunjel verde, , 1/2 legatura cimbru, , zarzavat de supa (morcovi, telina, radacina de patrunjel), , 1,5-2 l zeama de carne (Knorr +apa), , 1/2 lingurita boabe de piper., Pentru sos: 500 g iaurt, , coaja de la o lamaie, , sare,, piper, , 3 fire de tarhon.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta, se acopera de jur-imprejur cu crengutele de patrunjel si de cimbru si se leaga cu ata de bucatarie. Se curata zarzavatul de supa, se clateste si se taie bucati. Intr-o oala, se toarna zeama de carne, se adauga zarzavatul taiat si boabele de piper si se pune la fiert. Cand clocoteste, se introduce carnea (zeama trebuie s-o acopere) si se lasa sa fiarba cu capac, la foc mic, circa 1 ora si 45 de minute. Pentru sos: se amesteca iaurtul cu coaja rasa de lamaie si tarhonul tocat marunt si se gusta de sare si piper. Carnea fiarta se lasa sa se odihneasca (acoperita) cateva minute, se taie felii si se serveste cu sosul de iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
“Sherkasieh” cu pui – Pui chirchiz cu orez-reteta specific iordaniana

“Sherkasieh” cu pui – Pui chirchiz cu orez-reteta specific iordaniana

Puiul Puiul se spala si cu ajutorul unui prosop de bucatarie se usuca. Intr-o tigaie se incinge

15 voturi    7 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna

Lasagna

Se caleste ceapa in putin ulei. Apoi adaugati carnea tocata pana cand se caleste putin, apoi adaugati

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg carne de rasol
  • 5 foi de dafin
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1/2 legatura cimbru
  • zarzavat de supa (morcovi
  • telina
  • radacina de patrunjel)
  • 1,5-2 l zeama de carne (Knorr +apa)
  • 1/2 lingurita boabe de piper.
  • Pentru sos: 500 g iaurt
  • coaja de la o lamaie
  • sare,
  • piper
  • 3 fire de tarhon.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii