autor:

mihaela idriceanu

» » Mancaruri cu carne

rasol de vita cu sos de rosii

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2010

Ingrediente
4 buc rasol de vita (mai subtiri), 1 pahar vin alb, putina faina, 250 ml suc de rosii,ulei de masline, sare, alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se cresteaza pe margine bucatile de carne(ca sa nu se intoarca la prajit),se dau cu sare si putina faina,apoi se pun in ulei de masline si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte la foc mic.Punem o frunza de salvie taiata,piperul si vinul.Acoperim si lasam cca 20 minute la foc potrivit.Adaugam sucul de rosii si lasam la foc mic alte 30-40 minute,punand din cand in cand o lg de apa sau supa.
In mod normal se serveste cu orez(rizzoto) dar cum noua nu ne place am ales pureul de cartofi.
pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "rasol de vita cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata

Musaca de cartofi cu carne tocata

Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce

733 voturi    57 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Foarte bun, si eu fac sos de rosii.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Bun,foarte bun rasolul de vita.Eu prefer orezul,care nu ingrasa asa de tare precum cartoful,fiecare alege ce -i place mai mult.Felicitari pentru reteta.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    Si eu prefer pireul in loc de orez. Foarte bun rasolul!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Imi place!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Foarte bun! Chiar mi-ai dat o idee buna pentru meniul de maine!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      De retinut !, de salvat !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Bun de tot.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte bun rasolul,mie imi place sa-l fac si cu sos de hrean.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Delicioasa...

    • Fara foto

      licu pop , 14 mai 2010

      Foarte bun..felicitari pentru reteta..salvat votat.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Cred ca este foarte buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      O bunatate...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte fin si apetisant!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte bun rasolul de vita! Nu am mai gatit de ceva vreme...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 4 buc rasol de vita (mai subtiri)
  • 1 pahar vin alb
  • putina faina
  • 250 ml suc de rosii,ulei de masline
  • sare, alb

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

14 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun, si eu fac sos de rosii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Tartă de cartofi