autor:

mihaela idriceanu

» » Mancaruri cu carne

rasol de vita cu sos de rosii

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2010

Ingrediente
4 buc rasol de vita (mai subtiri), 1 pahar vin alb, putina faina, 250 ml suc de rosii,ulei de masline, sare, alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se cresteaza pe margine bucatile de carne(ca sa nu se intoarca la prajit),se dau cu sare si putina faina,apoi se pun in ulei de masline si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte la foc mic.Punem o frunza de salvie taiata,piperul si vinul.Acoperim si lasam cca 20 minute la foc potrivit.Adaugam sucul de rosii si lasam la foc mic alte 30-40 minute,punand din cand in cand o lg de apa sau supa.
In mod normal se serveste cu orez(rizzoto) dar cum noua nu ne place am ales pureul de cartofi.
pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "rasol de vita cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica cu carne

Mancarica cu carne

Cartofii se curata se spala si se taie in sferuri, ceapa se toaca marunt si se pune la calit, ardeii

19 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro

Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro

Prepararea garniturii: Intr-o cratita puneti 1 lingura de ulei de masline, ceapa si usturoiul tocate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Foarte bun, si eu fac sos de rosii.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Bun,foarte bun rasolul de vita.Eu prefer orezul,care nu ingrasa asa de tare precum cartoful,fiecare alege ce -i place mai mult.Felicitari pentru reteta.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    Si eu prefer pireul in loc de orez. Foarte bun rasolul!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Imi place!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Foarte bun! Chiar mi-ai dat o idee buna pentru meniul de maine!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      De retinut !, de salvat !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Bun de tot.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte bun rasolul,mie imi place sa-l fac si cu sos de hrean.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Delicioasa...

    • Fara foto

      licu pop , 14 mai 2010

      Foarte bun..felicitari pentru reteta..salvat votat.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Cred ca este foarte buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      O bunatate...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte fin si apetisant!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte bun rasolul de vita! Nu am mai gatit de ceva vreme...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 4 buc rasol de vita (mai subtiri)
  • 1 pahar vin alb
  • putina faina
  • 250 ml suc de rosii,ulei de masline
  • sare, alb

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

13 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun, si eu fac sos de rosii.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu smantana la cuptor