autor:

mihaela idriceanu

» » Mancaruri cu carne

rasol de vita cu sos de rosii

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2010

Ingrediente
4 buc rasol de vita (mai subtiri), 1 pahar vin alb, putina faina, 250 ml suc de rosii,ulei de masline, sare,salvie,piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se cresteaza pe margine bucatile de carne(ca sa nu se intoarca la prajit),se dau cu sare si putina faina,apoi se pun in ulei de masline si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte la foc mic.Punem o frunza de salvie taiata,piperul si vinul.Acoperim si lasam cca 20 minute la foc potrivit.Adaugam sucul de rosii si lasam la foc mic alte 30-40 minute,punand din cand in cand o lg de apa sau supa.
In mod normal se serveste cu orez(rizzoto) dar cum noua nu ne place am ales pureul de cartofi.
pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "rasol de vita cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Foarte bun, si eu fac sos de rosii.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Bun,foarte bun rasolul de vita.Eu prefer orezul,care nu ingrasa asa de tare precum cartoful,fiecare alege ce -i place mai mult.Felicitari pentru reteta.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    Si eu prefer pireul in loc de orez. Foarte bun rasolul!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Imi place!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Foarte bun! Chiar mi-ai dat o idee buna pentru meniul de maine!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      De retinut !, de salvat !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Bun de tot.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte bun rasolul,mie imi place sa-l fac si cu sos de hrean.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Delicioasa...

    • licu pop , 14 mai 2010

      Foarte bun..felicitari pentru reteta..salvat votat.

    • Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Cred ca este foarte buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      O bunatate...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte fin si apetisant!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte bun rasolul de vita! Nu am mai gatit de ceva vreme...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 4 buc rasol de vita (mai subtiri)
  • 1 pahar vin alb
  • putina faina
  • 250 ml suc de rosii,ulei de masline
  • sare,salvie,piper alb

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

15 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun, si eu fac sos de rosii.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de curcan pe varză