autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vitel cu sos de tarhon

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
600 gr carne de vitel., 1 morcov., 1 radacina de patrunjel., 1 ceapa., 40 gr faina,(eu pun amidon alimentar)., 150 gr smantana., 1 legatura de tarhon verde., Sare, roz proaspat macinat,rozmarin uscat,boia de ardei dulce si iute(fiecare pune de care doreste,iute sau dulce).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Punem carnea taiata deja la fiert in apa,usor sarata.Indepartam spuma care se formeaza in timpul fierberii.Separat se fierb legumele,spalate si curatate.Dizolvam in 200 ml supa deja racita cu cele 40 gr faina(amidon alimentar),cu toate condimentele dorite,iar cand da in clocot turnam peste carne, faina dizolvata si amestecam incontinuu,pana se ingroasa sosul.La ultimile clocote,adaugam smantana si tarhonul fin tocat si omogenizam.Atentionez ca aceasta carne trebuie fiarta cel putin 60-80 minute, la foc domol cu capac.Asezonam cu ce condimente ne plac mai mult.Se poate servi cu o garnitura de legume peste care punem sosul de tarhon.Este un deliciu.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie. Se fierb 3 oua

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie rondele. Se

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 600 gr carne de vitel.
  • 1 morcov.
  • 1 radacina de patrunjel.
  • 1 ceapa.
  • 40 gr faina,(eu pun amidon alimentar).
  • 150 gr smantana.
  • 1 legatura de tarhon verde.
  • Sare, roz proaspat macinat,rozmarin uscat,boia de ardei dulce si iute(fiecare pune de care doreste,iute sau dulce).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Jambon la tava cu cartofi