autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vitel cu sos de tarhon

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
600 gr carne de vitel., 1 morcov., 1 radacina de patrunjel., 1 ceapa., 40 gr faina,(eu pun amidon alimentar)., 150 gr smantana., 1 legatura de tarhon verde., Sare, roz proaspat macinat,rozmarin uscat,boia de ardei dulce si iute(fiecare pune de care doreste,iute sau dulce).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Punem carnea taiata deja la fiert in apa,usor sarata.Indepartam spuma care se formeaza in timpul fierberii.Separat se fierb legumele,spalate si curatate.Dizolvam in 200 ml supa deja racita cu cele 40 gr faina(amidon alimentar),cu toate condimentele dorite,iar cand da in clocot turnam peste carne, faina dizolvata si amestecam incontinuu,pana se ingroasa sosul.La ultimile clocote,adaugam smantana si tarhonul fin tocat si omogenizam.Atentionez ca aceasta carne trebuie fiarta cel putin 60-80 minute, la foc domol cu capac.Asezonam cu ce condimente ne plac mai mult.Se poate servi cu o garnitura de legume peste care punem sosul de tarhon.Este un deliciu.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FLOAREA-SOARELUI

FLOAREA-SOARELUI

Se imparte muschiul file in trei bucati. Fiecare bucata se despica si se bate - de grosimea unui

8 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Szeged-Gulasch

Szeged-Gulasch

Se incinge uleiul in care se prajeste scurt carnea, cand este prajita se scoate si se pune intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 600 gr carne de vitel.
  • 1 morcov.
  • 1 radacina de patrunjel.
  • 1 ceapa.
  • 40 gr faina,(eu pun amidon alimentar).
  • 150 gr smantana.
  • 1 legatura de tarhon verde.
  • Sare, roz proaspat macinat,rozmarin uscat,boia de ardei dulce si iute(fiecare pune de care doreste,iute sau dulce).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Dovlecei umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab)