Reteta postata pe: 18 august 2009
Ingrediente
600 gr carne de vitel., 1 morcov., 1 radacina de patrunjel., 1 ceapa., 40 gr faina,(eu pun amidon alimentar)., 150 gr smantana., 1 legatura de tarhon verde., Sare,piper roz proaspat macinat,rozmarin uscat,boia de ardei dulce si iute(fiecare pune de care doreste,iute sau dulce).
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 45 min
Mod de preparare
Punem carnea taiata deja la fiert in apa,usor sarata.Indepartam spuma care se formeaza in timpul fierberii.Separat se fierb legumele,spalate si curatate.Dizolvam in 200 ml supa deja racita cu cele 40 gr faina(amidon alimentar),cu toate condimentele dorite,iar cand da in clocot turnam peste carne, faina dizolvata si amestecam incontinuu,pana se ingroasa sosul.La ultimile clocote,adaugam smantana si tarhonul fin tocat si omogenizam.Atentionez ca aceasta carne trebuie fiarta cel putin 60-80 minute, la foc domol cu capac.Asezonam cu ce condimente ne plac mai mult.Se poate servi cu o garnitura de legume peste care punem sosul de tarhon.Este un deliciu.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu sos de tarhon" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate