Rasol de vitel cu sos de tarhon

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de vitel.
  • 1 morcov.
  • 1 radacina de patrunjel.
  • 1 ceapa.
  • 40 gr faina,(eu pun amidon alimentar).
  • 150 gr smantana.
  • 1 legatura de tarhon verde.
  • Sare,piper roz proaspat macinat,rozmarin uscat,boia de ardei dulce si iute(fiecare pune de care doreste,iute sau dulce).

Mod de preparare

Punem carnea taiata deja la fiert in apa,usor sarata.Indepartam spuma care se formeaza in timpul fierberii.Separat se fierb legumele,spalate si curatate.Dizolvam in 200 ml supa deja racita cu cele 40 gr faina(amidon alimentar),cu toate condimentele dorite,iar cand da in clocot turnam peste carne, faina dizolvata si amestecam incontinuu,pana se ingroasa sosul.La ultimile clocote,adaugam smantana si tarhonul fin tocat si omogenizam.Atentionez ca aceasta carne trebuie fiarta cel putin 60-80 minute, la foc domol cu capac.Asezonam cu ce condimente ne plac mai mult.Se poate servi cu o garnitura de legume peste care punem sosul de tarhon.Este un deliciu.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise