Rasol din cap de vitel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cap de vitel
  • zarzavat de supa
  • usturoi

Mod de preparare

Se alege un cap de vitel tinar. Se lasa sa stea in apa rece pina ce se scoate tot singele. Se pune la fiert capul intreg sau numai o parte din cap, fara creier, in apa rece mai multa, astfel incitsa fie bine acoperit, deoarece partile ce ramin afara din apa se inegresc. Dupa un clocot, se adauga sarea si zarzavatul, ca la supa, si se lasa sa fiarba in clocote mici 2-3 ore. Carnea bine fiarta se desprinde de pe oase, se asaza pe o farfurie si se serveste calda in zeama ei cu mujdei de usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor