autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

RASOL DIN CARNE DE PASARE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
Se poate prepara din carne de pui, gaina, curcan, gasca, rata., cartofi, morcov, albitura, telina, ceapa uscata sau ceapa verde, tarhon verde, patrunjel verde, sare, de dafin, putin vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala foarte bine si se fierbe in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati legumele curatate,spalate si taiate rondele,cubulete sau fasii subtiri,iar cartofii se pot fierbe intregi, cubulete sau felii.Se adauga foi de dafin,sare,piper,cimbru dupa gust.La sfarsit adaugati putin vin alb.
Cand este gata,se scot frumos intr-un alt vas ,unde se aranjeaza frumos,se toarna din supa in care au fiert si se orneaza cu tarhon si patrunjel verde.Se poate servi cu lamaie,maioneza,hrean sau cu sos remoulad.
Este o mancare rapida si foarte sanatoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "RASOL DIN CARNE DE PASARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma

18 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu smanatana si mascarpone

Piept de pui cu smanatana si mascarpone

Pieptul de pui se dezoseaza si apoi se taie bucati.Punem uleiul într-o tigaie si când acesta s-a

6 voturi    6 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

    Va multumesc mult...

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2011

    bun si sanatos

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Un preparat gustos si sanatos.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Sanatos, gustos, dar si foarte aratos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Multumesc tuturor pentru aprecieri.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Delicios!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Arata bine si este gustos acest fel de mancare.In plus, este dietetic. (Fara maioneza, desigur.)

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Dar chiar ca este bun! Daca se prepara (la mine), dispare urgent!!! BRAVO!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Arata foarte bine,felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Foarte bine arata!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • Se poate prepara din carne de pui
  • gaina
  • curcan
  • gasca
  • rata.
  • cartofi
  • morcov
  • albitura
  • telina
  • ceapa uscata sau ceapa verde
  • tarhon verde
  • patrunjel verde
  • sare, de dafin
  • putin vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Va multumesc mult...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
TOCANITA PORC CU VIN ROSU SI CORIANDRU