rasol romanesc pt 4 pers

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita sare
  • 15 boabe piper
  • 1 ceapa
  • 4-5 morcovi
  • 0,800 g rasol de vita(in functie de gustul fiecaruia)
  • 8 bucati cartofi
  • 3-4 linguri de hrean ras
  • 1 lingurita de otet

Mod de preparare

Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare, piper, ceapa, morcovi, se lasa sa fiarba 1/2 ora, se adauga carnea rasolul sau orice carne preferati.

Se spumeaza, acoperi si lasi sa fiarba 3-4 ore in oala normala sau 1 ora in oala sub presiune (oala minune).

Cu 1/2 ora inainte de a pune masa se fierb citiva cartofi.

30 de minute

Se pune rasolul pe farfurie inconjurat de morcovi cartofi si se serveste cu hrean cu otet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise