Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare, piper, ceapa, morcovi, se lasa sa fiarba 1/2 ora, se adauga carnea rasolul sau orice carne preferati.
Se spumeaza, acoperi si lasi sa fiarba 3-4 ore in oala normala sau 1 ora in oala sub presiune (oala minune).
Cu 1/2 ora inainte de a pune masa se fierb citiva cartofi.
30 de minute
Se pune rasolul pe farfurie inconjurat de morcovi cartofi si se serveste cu hrean cu otet.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii