Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare, piper, ceapa, morcovi, se lasa sa fiarba 1/2 ora, se adauga carnea rasolul sau orice carne preferati.
Se spumeaza, acoperi si lasi sa fiarba 3-4 ore in oala normala sau 1 ora in oala sub presiune (oala minune).
Cu 1/2 ora inainte de a pune masa se fierb citiva cartofi.
30 de minute
Se pune rasolul pe farfurie inconjurat de morcovi cartofi si se serveste cu hrean cu otet.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii