autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Rasolul de porc cu varza calita

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2010

Ingrediente
1 rasol de porc cu os proaspat neafumat, 1/2 varza dulce, 250 ml vin rosu demisec, 1 ceapa, 2 rosii, 2 foi de dafin, 3-4 catei usturoi, cimbru uscat, ulei, sare, , vegeta naturala, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas.
Se adauga putin ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si putina apa. Se incalzeste cuptorul, se introduce vasul in cuptor si se lasa circa o ora la foc mic. Dupa o jumatate de ora se intoarce rasolul pe cealalta parte si se completeaza cu vinul ramas. Se pregateste varza calita. Dupa o ora se scoate rasolul pe un platou si se taie felii. Se serveste cald cu varza calita. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasolul de porc cu varza calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf la cuptor cu copanele

Pilaf la cuptor cu copanele

Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs. Ciocanele le`am

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Curry usor de pui

Curry usor de pui

Se pun ceapa, usturoiul si ghimbirul si se proceseaza intr-un robot de bucatarie pana se obtine o

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Foarte buna.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    foarte bun ;felicitari

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte buna mancarea ta.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      N-am făcut niciodată rasol cu varză călită. Dar cum l-ai pregătit tu mi se pare foarte bun. Mie îmi place varza călită cu fleică de porc, sau cu antricoate de miel. Am să încerc cu prima ocazie şi cu rasol!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Da! Rasolul de porc cu varza calita este foarte bun! Totusi eu nu as adauga vegeta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 rasol de porc cu os proaspat neafumat
  • 1/2 varza dulce
  • 250 ml vin rosu demisec
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 catei usturoi
  • cimbru uscat
  • ulei
  • sare
  • vegeta naturala
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de galbiori cu piept de pui