autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Rasolul de porc cu varza calita

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2010

Ingrediente
1 rasol de porc cu os proaspat neafumat, 1/2 varza dulce, 250 ml vin rosu demisec, 1 ceapa, 2 rosii, 2 foi de dafin, 3-4 catei usturoi, cimbru uscat, ulei, sare, , vegeta naturala, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas.
Se adauga putin ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si putina apa. Se incalzeste cuptorul, se introduce vasul in cuptor si se lasa circa o ora la foc mic. Dupa o jumatate de ora se intoarce rasolul pe cealalta parte si se completeaza cu vinul ramas. Se pregateste varza calita. Dupa o ora se scoate rasolul pe un platou si se taie felii. Se serveste cald cu varza calita. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasolul de porc cu varza calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 5 comentarii

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Foarte buna.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    foarte bun ;felicitari

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte buna mancarea ta.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      N-am făcut niciodată rasol cu varză călită. Dar cum l-ai pregătit tu mi se pare foarte bun. Mie îmi place varza călită cu fleică de porc, sau cu antricoate de miel. Am să încerc cu prima ocazie şi cu rasol!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Da! Rasolul de porc cu varza calita este foarte bun! Totusi eu nu as adauga vegeta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 rasol de porc cu os proaspat neafumat
  • 1/2 varza dulce
  • 250 ml vin rosu demisec
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 catei usturoi
  • cimbru uscat
  • ulei
  • sare
  • vegeta naturala
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

25 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale din varza murata si carne amestec