autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Rasolul de porc cu varza calita

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2010

Ingrediente
1 rasol de porc cu os proaspat neafumat, 1/2 varza dulce, 250 ml vin rosu demisec, 1 ceapa, 2 rosii, 2 foi de dafin, 3-4 catei usturoi, cimbru uscat, ulei, sare, , vegeta naturala, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas.
Se adauga putin ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si putina apa. Se incalzeste cuptorul, se introduce vasul in cuptor si se lasa circa o ora la foc mic. Dupa o jumatate de ora se intoarce rasolul pe cealalta parte si se completeaza cu vinul ramas. Se pregateste varza calita. Dupa o ora se scoate rasolul pe un platou si se taie felii. Se serveste cald cu varza calita. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasolul de porc cu varza calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor umplut cu prune uscate si migdale

Pui la cuptor umplut cu prune uscate si migdale

1. Intr-un castron mic, se inmoaie prunele in vin si se lasa deoparte.Se incalzeste cuptorul la 190°. 2. Se

2 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel ca la mama acasa

Tocanita de vitel ca la mama acasa

Si sa trecem la treaba: Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt si o punem la calit intr-un

23 voturi    4 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Foarte buna.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    foarte bun ;felicitari

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte buna mancarea ta.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      N-am făcut niciodată rasol cu varză călită. Dar cum l-ai pregătit tu mi se pare foarte bun. Mie îmi place varza călită cu fleică de porc, sau cu antricoate de miel. Am să încerc cu prima ocazie şi cu rasol!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Da! Rasolul de porc cu varza calita este foarte bun! Totusi eu nu as adauga vegeta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 rasol de porc cu os proaspat neafumat
  • 1/2 varza dulce
  • 250 ml vin rosu demisec
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 catei usturoi
  • cimbru uscat
  • ulei
  • sare
  • vegeta naturala
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Limba de vaca in sos de ciuperci