Mai intai se unge tava bine cu margarina, se presara 100gr zahar, se aseaza merele feliate grosier, se pudreaza cu scortisoara si ghimbir si se da la cuptor 10minute ca sa se caramelizeze merele. Intre timp amestecam ouale cu zahar, vanilie, laptele, 2-3linguri cu margarina si adaugam faina amestecata cu praf de copt; compozitia respectiva o turnam peste merele caramelizate si o dam la cuptor 30min .Cand scoatem prajitura o desprindem imediat de pe marginile tavi si rasturnam pe un platou imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii