Mai intai se unge tava bine cu margarina, se presara 100gr zahar, se aseaza merele feliate grosier, se pudreaza cu scortisoara si ghimbir si se da la cuptor 10minute ca sa se caramelizeze merele. Intre timp amestecam ouale cu zahar, vanilie, laptele, 2-3linguri cu margarina si adaugam faina amestecata cu praf de copt; compozitia respectiva o turnam peste merele caramelizate si o dam la cuptor 30min .Cand scoatem prajitura o desprindem imediat de pe marginile tavi si rasturnam pe un platou imediat.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii