Rasturnata cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rasturnata cu mere

Ingrediente

  • 2-3mere mari
  • scortisoara
  • un praf de ghimbir
  • 300gr zahar
  • margarina 200gr
  • 2cani de faina
  • 4oua
  • vanilie
  • 1cana lapte
  • 1praf de copt.

Mod de preparare

Mai intai se unge tava bine cu margarina, se presara 100gr zahar, se aseaza merele feliate grosier, se pudreaza cu scortisoara si ghimbir si se da la cuptor 10minute ca sa se caramelizeze merele. Intre timp amestecam ouale cu zahar, vanilie, laptele, 2-3linguri cu margarina si adaugam faina amestecata cu praf de copt; compozitia respectiva o turnam peste merele caramelizate si o dam la cuptor 30min .Cand scoatem prajitura o desprindem imediat de pe marginile tavi si rasturnam pe un platou imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise