Rasturnata cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rasturnata cu mere

Ingrediente

  • 2-3mere mari
  • scortisoara
  • un praf de ghimbir
  • 300gr zahar
  • margarina 200gr
  • 2cani de faina
  • 4oua
  • vanilie
  • 1cana lapte
  • 1praf de copt.

Mod de preparare

Mai intai se unge tava bine cu margarina, se presara 100gr zahar, se aseaza merele feliate grosier, se pudreaza cu scortisoara si ghimbir si se da la cuptor 10minute ca sa se caramelizeze merele. Intre timp amestecam ouale cu zahar, vanilie, laptele, 2-3linguri cu margarina si adaugam faina amestecata cu praf de copt; compozitia respectiva o turnam peste merele caramelizate si o dam la cuptor 30min .Cand scoatem prajitura o desprindem imediat de pe marginile tavi si rasturnam pe un platou imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor