1. Se curata rata, se spala, se zvanta, se taie in bucati, se sareaza si se prajesc bucatile in unt. Se scoate carnea si, in uleiul ramas, se caramelizeaza usor zaharul, se presara faina, se adauga bulionul, se sting cu putina apa, amestecand pana dau in fiert.
2. Se toarna sosul peste carne si se lasa sa fiarba impreuna pana se patrunde bine carnea.
3. Intre timp, gutuile se spala, se sterg cu un servet, se taie in cuburi, care se aseaza intr-o tava smaltuita, unsa cu unt; cu restul de unt se stropesc gutuile si se introduc in cuptorul bine incins timp de 8 minute. Se rastoarna apoi peste carnea fiarta, se adauga sare si zeama de lamaie si se mai da totul in clocot.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii