autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Rata cu masline

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o rata, untura, 3-4 cepe, un varf de lingura de faina, o lingura buna de bulion, 15-20 de masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rumenesc bucatile de rata cu o jumatate lingura de untura. Se adauga cate putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se taie 3-4 cepe felii subtiri, se rumenesc cu o jumatate lingura de untura. Se adauga un varf de lingura de faina, se stinge cu putina apa. Se toarna sosul in cratita cu carne. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba inabusit la foc potrivit. Se adauga o lingura buna de bulion si cand rata este aproape fiarta se pun 15-20 de masline fierte in apa, deoparte, vreo 10 minute. Se lasa sa mai dea vreo doua clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen

Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen

Multi se feresc de chiftelute: prajeli, colesterol, fum, miros, etc. Daca le preparati din carne

15 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se curata ardei in asa fel sa va ramana si capacelele. Ceapa se taie si se caleste in putin ulei,

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • o rata
  • untura
  • 3-4 cepe
  • un varf de lingura de faina
  • o lingura buna de bulion
  • 15-20 de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Limba rasol cu sos de usturoi