autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

Rata pe varza

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
- o varza dulce mare, - 2 rate, - cimbru, - 2 foi de dafin, - 2 cepe mari, - 2 morcovi, - piper boabe, - bulion, - 3 linguri delicat, - o legatura de marar, - putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 2h

15 voturi

Mod de preparare

1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute.
2. Se calesc in putin ulei ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mica si apoi adaugam varza taiata fideluta,.
3. Calim una dintre rate, care in prealabil a fost transata si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 30 de minute la foc pe aragaz, iar din cand in cand adaugam putina apa.
4. Adaugam cimbrul, delicatul, foile de dafin , piperul, bulionul si mararul tocat marunt si amestecam.
5. Apoi introducem intreaga compozitie la cuptor pana cand scade.
6.Cea de-a doua rata o ungem cu sare si ulei si o introducem la cuptor pana se rumeneste bine de tot
7.Cand este gata cea de-a doua rata, se asaza pe un platou peste varza si se poate orna cu ardei iute.
Se serveste in farfurie atat cu carnea din varza cat si cu bucati de rata din cea fripta la cuptor.
Va doresc pofta buna!
1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute.
2. Se calesc in putin ulei ceapa tocata marunt si morcovul
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata pe varza" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Rata cu varza rosie

Rata cu varza rosie

Curatam bine rata, o codimentam cu sare, piper si rozmarin si ii facem un masaj pe cinste sa intre

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Varza cu rata

Varza cu rata

Se portionaza rata dupa ce este spalata se pune intr-o tava unsa cu putin ulei,rata o dam cu sare

13 voturi    13 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

2h

15 voturi

Ingrediente

  • - o varza dulce mare
  • - 2 rate
  • - cimbru
  • - 2 foi de dafin
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcovi
  • - piper boabe
  • - bulion
  • - 3 linguri delicat
  • - o legatura de marar
  • - putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
Salata cu spanac si pastrav la cuptor

Salata cu spanac si pastrav la cuptor

Spanacul se taie fasii. Pastravul se condimenteaza si se introduce la cuptor invelit in folie de

0 voturi    1 comentariu
15 min
Salate
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Fripturi
FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe,

39 voturi    25 comentarii
2h
Retete de Pasti
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mini tarte cu carne

Mini tarte cu carne

Mini tarte cu aluat de casa si carne de porc tocata. Pot fi servite calde, dar pot fi luate si la pachet la serviciu sau in drumetii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute cu susan, in sos

Chiftelute cu susan, in sos

Intr-un bol mai mărişor, adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt, usturoiul pisat şi susanul. Presărăm

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne