autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

Rata pe varza

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
- o varza dulce mare, - 2 rate, - cimbru, - 2 foi de dafin, - 2 cepe mari, - 2 morcovi, - piper boabe, - bulion, - 3 linguri delicat, - o legatura de marar, - putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 2h

22 voturi

Mod de preparare

1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute.
2. Se calesc in putin ulei ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mica si apoi adaugam varza taiata fideluta,.
3. Calim una dintre rate, care in prealabil a fost transata si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 30 de minute la foc pe aragaz, iar din cand in cand adaugam putina apa.
4. Adaugam cimbrul, delicatul, foile de dafin , piperul, bulionul si mararul tocat marunt si amestecam.
5. Apoi introducem intreaga compozitie la cuptor pana cand scade.
6.Cea de-a doua rata o ungem cu sare si ulei si o introducem la cuptor pana se rumeneste bine de tot
7.Cand este gata cea de-a doua rata, se asaza pe un platou peste varza si se poate orna cu ardei iute.
Se serveste in farfurie atat cu carnea din varza cat si cu bucati de rata din cea fripta la cuptor.
Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata pe varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rata cu varza rosie

Rata cu varza rosie

Curatam bine rata, o codimentam cu sare, piper si rozmarin si ii facem un masaj pe cinste sa intre

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Raţă pe varză

Raţă pe varză

Raţa se curăţă de ţepi, alte resturi rămase de la ciupelit. Se scot pulpele întregi, aripile

9 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

2h

22 voturi

Ingrediente

  • - o varza dulce mare
  • - 2 rate
  • - cimbru
  • - 2 foi de dafin
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcovi
  • - piper boabe
  • - bulion
  • - 3 linguri delicat
  • - o legatura de marar
  • - putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui cu smantana