1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute.
2. Se calesc in putin ulei ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mica si apoi adaugam varza taiata fideluta,.
3. Calim una dintre rate, care in prealabil a fost transata si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 30 de minute la foc pe aragaz, iar din cand in cand adaugam putina apa.
4. Adaugam cimbrul, delicatul, foile de dafin , piperul, bulionul si mararul tocat marunt si amestecam.
5. Apoi introducem intreaga compozitie la cuptor pana cand scade.
6.Cea de-a doua rata o ungem cu sare si ulei si o introducem la cuptor pana se rumeneste bine de tot
7.Cand este gata cea de-a doua rata, se asaza pe un platou peste varza si se poate orna cu ardei iute.
Se serveste in farfurie atat cu carnea din varza cat si cu bucati de rata din cea fripta la cuptor.
Va doresc pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii