autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Rata pe varza

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2017

Ingrediente
1 rata portionata, 2 verze alba, 3 cepe alba, 3 morcovi, 30 ml vin alb, 1 legatura marar, 50 ml ulei de măsline, sare, piper, câteva cuișoare, apa

Dificultate: Medie Timp: 2h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Spălam bucățile de rata, le punem in oala cu apa, sare si cuișoare si fierbem aproape o ora, luând spuma din când in când. Tăiem julien subţire varza alba si o frecam cu sare. Tocam mărunt ceapa si morcovii. Intr-o cratiță, prăjim ceapa, morcovii, pana se rumenesc, apoi adăugam vinul alb si il lăsăm sa se evapore. Punem varza in cratiță si amestecam. Acoperim varza cu un capac, in așa fel încât sa nu mai fie nevoie sa adăugam apa, altfel daca observam ca nu are destul lichid cat sa fiarbă, punem un pahar de apa peste varza. Imediat ce varza este aproape gata, scoatem carnea din oala in care a fiert, punem varza si carnea intr-un vas de cuptor mai mare, de preferat, acoperim cu capac sau folie de aluminiu. Preîncălzim cuptorul la 200 de grade C si coacem pentru aproape 45 de minute, acoperit. Apoi luam capacul si mai lăsăm 15-20 de minute. Servim cu mămăliguța.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata pe varza" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Fripturi
Rata salbatica cu varza

Rata salbatica cu varza

Se curata rata de pene , se parleste pe flacara, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in

10 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza

Rata pe varza

Carnea de raţă asigură dezvoltarea organismului, un sistem digestiv şi nervos sănătos. Aceasta

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 rata portionata
  • 2 verze alba
  • 3 cepe alba
  • 3 morcovi
  • 30 ml vin alb
  • 1 legatura marar
  • 50 ml ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • câteva cuișoare
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulouri de pui cu carnaciori Rulouri de pui cu carnaciori

Rulouri de pui umplute cu carnati cabanos cu garnitura de cartofi cu mirodenii. Mod de preparare: Se desfac pieptii de pui pentru

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor

Aceasta placinta, poate fi servita, fie ca un aperitiv delicios, fie ca o cina usoara, fiind satioasa. Este usor de preparat, nu necesita

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Tocana bunicii