autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rata pe varza

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Pieptul si pulpele de la o rata, 1 varza potrivit de mare, 2 ardei, 2 morcovi, 2 linguri sos de rosii(bulion), verdeata (patrunjel, marar), 200 ml smantana, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

61 voturi

Mod de preparare

Se taie varza, morcovii, ardeii (pot fi date si pe robot), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust. Se lasa sa fiarba (circa 1 h), la foc potrivit. Spre sfarsitul prepararii se adauga bulionul, verdeturi (patrunjel, marar), piperul. Se mai fierbe putin, iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata pe varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rata cu varza rosie

Rata cu varza rosie

Curatam bine rata, o codimentam cu sare, piper si rozmarin si ii facem un masaj pe cinste sa intre

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rata pe varza

Rata pe varza

Spălam bucățile de rata, le punem in oala cu apa, sare si cuișoare si fierbem aproape o ora,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

61 voturi

Ingrediente

  • Pieptul si pulpele de la o rata
  • 1 varza potrivit de mare
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 2 linguri sos de rosii(bulion)
  • verdeata (patrunjel
  • marar)
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dal indian- mancare de linte rosie Dal indian- mancare de linte rosie

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga piper proaspat macinat, sare, pudra de curcuma si boiaua

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de varza cu afumatura de porc Ciorba de varza cu afumatura de porc

Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz. Varza nu o tocam fideluta, ci

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Rosii umplute cu orez, stafide si nuca