autor:

flori de piatra

» » Mancaruri cu carne

Rata salbatica cu varza

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Ingrediente
1-2 rate, 1-2 varza acra, piper boabe, 100g kaizer, cimbru, foi de dafin, ulei, 1 pahar de vin

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se curata rata de pene , se parleste pe flacara, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece pana iese spuma,dupa care se arunca prima apa si se spala din nou continuandu-se fierberea la foc mic. (Fezandarea ratei se face in pene).Pentru fragezire se adauga vin.Varza se spala si se toaca, apoi se adauga peste carnea de rata.Se pun boabele de piper,dafinul, cimbrul, uleiul si putina apa, kaizerul taiat felii.Se fierbe acoperit la foc mic.
Inainte de a fi gata, se scot bucatile de carne deasupra verzei si se introduce cratita la cuptor sa se rumeneasca. Se poateservi cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata salbatica cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Felile de piept de pui au fost cam groase si drept urmare le-am batut cu ciocanul sa le mai subtiez

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu orez si legume

Rulouri de pui cu orez si legume

Reteta se executa in 3 etape: 1. Fileurile de pui se taie in 2 parti egale si se bat un pic, ardeii

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte buna mancarea! Aveti ca pasiune vanatul?

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Frumoasa prezentare. Cred ca gustul e pe masura.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      frumoasa foc rata,si foarte buna pe varza.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1-2 rate
  • 1-2 varza acra
  • piper boabe
  • 100g kaizer
  • cimbru
  • foi de dafin
  • ulei
  • 1 pahar de vin

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si smantana