autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Rata umpluta

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 rata, 1 ½ cescuta orez, 1 lingura unt, usturoi, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

51 voturi

Mod de preparare

Se curata rata ca pentru mincare. Se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota si inima se taie in bucati, se inabusa in unt, apoi se adauga orezul si putina apa. Se da numai o unda si se adauga piperul si sarea necesare. Se umple rata pina sus si gusa, se coase peste tot si se rumeneste pe ambele parti, intr-o cratita cu capac. Se prepara un sos ostropel cu usturoi mult. Se toarna peste rata, se mai dau citeva clocote. Se fierbe la cuptor cu grija, intorcind rata pe o parte si alta.
Se curata rata ca pentru mincare. Se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota si inima se taie in bucati, se inabusa in unt, apoi se adauga orezul si
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata umpluta" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Rata umpluta la cuptor

Rata umpluta la cuptor

Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert pt 15-20 minute. Rata se spala bine, se sareaza atat

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rata umpluta cu portocale

Rata umpluta cu portocale

1.Se curata rata de fulgi si intestine sau se cumpara o rata de la magazin. 2. Se curata portocalele

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

51 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Chiftele marinate cu tarhon

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare cu pipote de pui

Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne