Ingrediente
un ardei capia, 2 dovlecei, curatati de coaja, o vânata mica, curatata de coaja, o ceapa, 2 rosii bine coapte, 50 gr ciuperci albe de cultura (champignon),, taiate in sferturi, 200 ml suc de rosii, o lingura busuioc verde, tocat, sare, piper negru macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
Se curata rosiile de pielita si taiati-le in sferturi.
Se pun toate legumele intr-o cratita, impreuna cu sucul de rosii, sare si piper dupa gust.
Când mâncarea incepe sa fiarba, se acopera vasul si se lasa pe foc inca 15 minute (sau cât este necesar ca sa se inmoaie legumele).
se scot legumele din cratita si aranjati-le pe un platou.
se pune din nou cratita pe foc si dati sosul intr-un clocot scurt, ca sa se ingroase putin. Se adauga sare si piper, daca este nevoie.
Se strecoara sosul si se toarna peste legumele din platou. Mâncarea poate fi servita atât rece, cât si calda.