Se curata ardeiul sise toaca in cuburi mici, la fel si vânata. Se taie si dovleceii in felii mai groase si ceapa in rondele fine.
Se curata rosiile de pielita si taiati-le in sferturi.
Se pun toate legumele intr-o cratita, impreuna cu sucul de rosii, sare si piper dupa gust.
Când mâncarea incepe sa fiarba, se acopera vasul si se lasa pe foc inca 15 minute (sau cât este necesar ca sa se inmoaie legumele).
se scot legumele din cratita si aranjati-le pe un platou.
se pune din nou cratita pe foc si dati sosul intr-un clocot scurt, ca sa se ingroase putin. Se adauga sare si piper, daca este nevoie.
Se strecoara sosul si se toarna peste legumele din platou. Mâncarea poate fi servita atât rece, cât si calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii