autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ratatouille

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
un ardei capia, 2 dovlecei, curatati de coaja, o vânata mica, curatata de coaja, o ceapa, 2 rosii bine coapte, 50 gr ciuperci albe de cultura (champignon),, taiate in sferturi, 200 ml suc de rosii, o lingura busuioc verde, tocat, sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ardeiul sise toaca in cuburi mici, la fel si vânata. Se taie si dovleceii in felii mai groase si ceapa in rondele fine.
Se curata rosiile de pielita si taiati-le in sferturi.
Se pun toate legumele intr-o cratita, impreuna cu sucul de rosii, sare si piper dupa gust.
Când mâncarea incepe sa fiarba, se acopera vasul si se lasa pe foc inca 15 minute (sau cât este necesar ca sa se inmoaie legumele).
se scot legumele din cratita si aranjati-le pe un platou.
se pune din nou cratita pe foc si dati sosul intr-un clocot scurt, ca sa se ingroase putin. Se adauga sare si piper, daca este nevoie.
Se strecoara sosul si se toarna peste legumele din platou. Mâncarea poate fi servita atât rece, cât si calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ratatouille.

Ratatouille.

Intr-o tigaie mare de calesc vinetele si dovleceii taiati cubulete,cand sunt gata se lasa la scurs

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ratatouille la cuptor

Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele,

2 voturi    0 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • un ardei capia
  • 2 dovlecei
  • curatati de coaja
  • o vânata mica
  • curatata de coaja
  • o ceapa
  • 2 rosii bine coapte
  • 50 gr ciuperci albe de cultura (champignon),
  • taiate in sferturi
  • 200 ml suc de rosii
  • o lingura busuioc verde
  • tocat
  • sare
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Curry de pui ca la mama lui acasa