autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ratatouille.

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
2 vinete potrivite, 2 dovlecei, 1 ardei gras rosu si 1 verde, 3 catei de usturoi, sare, si nucsoara, 4 cepe rosii, 1 cutie rosii taiate in suc propriu, ulei pentru prajit, 1 legatura patrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare de calesc vinetele si dovleceii taiati cubulete,cand sunt gata se lasa la scurs pe hartie absorbanta.
Separat se caleste cepa cu rosiile peste care se adauga condimentele si 1 frunza de dafin.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie ceapa.Intr-0 forma termorezistenta se pun vinetele cu dovelceii si se aduga sosul,se baga in cuptorul incins la temperatura potrivita timp de 15 minute.Se orneaza cu patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ratatouille

Ratatouille

Legumele se toaca și se prăjesc pe rând in tigaie. Ceapa se calește ultima și când

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Ratatouille de ardei (reteta franceza)

Ratatouille de ardei (reteta franceza)

Se curata legumele, se spala, se taie ceapa julien, ardeii se taie in bucati mai marisoare. Se incinge

12 voturi    4 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Tare bun ...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 24 iulie 2010

    O bunatate de-ti merge la suflet . Eu pun si pe iarna , la borcan sau il papam la micul dejun cu doua oua aruncate peste legume....

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete potrivite
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu si 1 verde
  • 3 catei de usturoi
  • sare, si nucsoara
  • 4 cepe rosii
  • 1 cutie rosii taiate in suc propriu
  • ulei pentru prajit
  • 1 legatura patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Tare bun ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Soté de legume