autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ratatouille.

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
2 vinete potrivite, 2 dovlecei, 1 ardei gras rosu si 1 verde, 3 catei de usturoi, sare, si nucsoara, 4 cepe rosii, 1 cutie rosii taiate in suc propriu, ulei pentru prajit, 1 legatura patrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare de calesc vinetele si dovleceii taiati cubulete,cand sunt gata se lasa la scurs pe hartie absorbanta.
Separat se caleste cepa cu rosiile peste care se adauga condimentele si 1 frunza de dafin.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie ceapa.Intr-0 forma termorezistenta se pun vinetele cu dovelceii si se aduga sosul,se baga in cuptorul incins la temperatura potrivita timp de 15 minute.Se orneaza cu patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de crap cu legume ratatouille si galuste de mamaliga

Saramura de crap cu legume ratatouille si galuste de mamaliga

Bucata de crap se spala,se inlatura solzii si se curata interiorul,apoi se taie rondele de 3cm grosime. Se

4 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Ratatouille

Ratatouille

1. Se incinge cuptorul la 190ᵒC. 2. Se amesteca cepa si usturoiul. 3. Se intinde pasta de rosii

9 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Tare bun ...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 24 iulie 2010

    O bunatate de-ti merge la suflet . Eu pun si pe iarna , la borcan sau il papam la micul dejun cu doua oua aruncate peste legume....

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete potrivite
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu si 1 verde
  • 3 catei de usturoi
  • sare, si nucsoara
  • 4 cepe rosii
  • 1 cutie rosii taiate in suc propriu
  • ulei pentru prajit
  • 1 legatura patrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Tare bun ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Conopida la cuptor