Spalati carnea,uscati-o pe un servet de bucatarie si taiati-o felii de cca.1cm grosime.Scufundati rosiile in apa fierbinte, indepartati-le pielea;taiati rosiile cubulete.Curatati ceapa si usturoiul,apoi tocati-le.Pregatiti legumele si tocati-le marunt.Incingeti o lingura de ulei intr-un vas si caliti ceapa si usturoiul. Adaugati legumele si o crenguta de rozmarin, acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba 20min. la foc mediu.Prajiti carnea in uleiul ramas cu restul de rozmarin cca.3min.pe fiecare parte.Indepartati rozmarinul,condimentati carnea si legumele si aranjati-le in farfurie.Se poate orna cu crengute proaspete de rozmarin.La aceasta mancare se potrivesc foarte bine lipiile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii