autor:

Epure Mariana

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ratatouille GUSTOS

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
pt.o portie:, 1/2 vanata lunga, 1 felie dovlecel, 1 felie morcov, 1 graunte usturoi, 1 fasia ardei capia rosu, patrunjel verde pt.decor, 1 ciuperca mare champignion, 1/2 carnat, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se taie felii lungi subtiri din vanata si se onduleaza pe cate o scobitoare.Palaria de ciuperca se curata si apoi cotorul se toaca marunt.Carnatul se despica si i se scoate carnea din el.Carnea de carnat se amesteca cu cotorul de ciuperca si cu sare si se umple palaria ciupercii.Deasupra se aseaza o felie de vanata rotunda, una de dovlecel,una de morcov, una de ardei rosu capia si la final un graunte de usturoi.Se fixeaza toate cu un bat de bambus pt.frigarui , se stropeste totul cu ulei si sare, se infig pe margine si scobitorile cu feliile de vinete ondulate si se dau la cuptorul incins intr-o tava.Se lasa sa se rumeneasca.Se presara deasupra patrunjel verde si Delikat knorr de legume.Se serveste calduta.La sfarsit se scot scobitorile si batul de frigaruie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille GUSTOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cușcuș cu legume

Cușcuș cu legume

Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe,

4 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Ratatouille prefer fara carne,imi place sa -l servesc alaturi de carne!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Ce bine arataaaaa!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Felicitari...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 20 august 2009

      Felicitari, ai niste retete foarte frumoase!

    • Fara foto

      vera , 26 iulie 2009

      Frumoasa prezentare!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Are un aspect foarte frumos, felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Imi place tare felul de prezentare si produsul bineinteles, felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • pt.o portie:
  • 1/2 vanata lunga
  • 1 felie dovlecel
  • 1 felie morcov
  • 1 graunte usturoi
  • 1 fasia ardei capia rosu
  • patrunjel verde pt.decor
  • 1 ciuperca mare champignion
  • 1/2 carnat
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Ciorba de perisoare