autor:

Epure Mariana

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ratatouille GUSTOS

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
pt.o portie:, 1/2 vanata lunga, 1 felie dovlecel, 1 felie morcov, 1 graunte usturoi, 1 fasia ardei capia rosu, patrunjel verde pt.decor, 1 ciuperca mare champignion, 1/2 carnat, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se taie felii lungi subtiri din vanata si se onduleaza pe cate o scobitoare.Palaria de ciuperca se curata si apoi cotorul se toaca marunt.Carnatul se despica si i se scoate carnea din el.Carnea de carnat se amesteca cu cotorul de ciuperca si cu sare si se umple palaria ciupercii.Deasupra se aseaza o felie de vanata rotunda, una de dovlecel,una de morcov, una de ardei rosu capia si la final un graunte de usturoi.Se fixeaza toate cu un bat de bambus pt.frigarui , se stropeste totul cu ulei si sare, se infig pe margine si scobitorile cu feliile de vinete ondulate si se dau la cuptorul incins intr-o tava.Se lasa sa se rumeneasca.Se presara deasupra patrunjel verde si Delikat knorr de legume.Se serveste calduta.La sfarsit se scot scobitorile si batul de frigaruie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille GUSTOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac in chifla cu susan

Spanac in chifla cu susan

Spanacul se curata si se spala, apoi se pune la fiert, in apa clocotita cu putina sare. Ceapa se

3 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce cu carne de porc la cuptor

Varza dulce cu carne de porc la cuptor

Se taie carnea bucati mai mari si se pune la prajit intr-un vas de tuci in ulei. Dupa ce a prins

57 voturi    11 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Ratatouille prefer fara carne,imi place sa -l servesc alaturi de carne!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Ce bine arataaaaa!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Felicitari...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 20 august 2009

      Felicitari, ai niste retete foarte frumoase!

    • Fara foto

      vera , 26 iulie 2009

      Frumoasa prezentare!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Are un aspect foarte frumos, felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Imi place tare felul de prezentare si produsul bineinteles, felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • pt.o portie:
  • 1/2 vanata lunga
  • 1 felie dovlecel
  • 1 felie morcov
  • 1 graunte usturoi
  • 1 fasia ardei capia rosu
  • patrunjel verde pt.decor
  • 1 ciuperca mare champignion
  • 1/2 carnat
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei