Se taie vinetele, dovleceii, ardeii si rosiile in felii rotunde. Intr-o tigaie de teflon de pune uleiul la incins, apo se pune usturoiul taiat felite foarte subtiri, ceapa tocata si se caramelizata foarte putin. Se adauga rosiile in bulion si bulionul, ierburile de Provence si busuiocul, se sareaza( nu prea tare, dar nici nu este nevoie sa puneti sare), se pipereaza si se lasa socul sa fiarba 10 minute la foc mediu. Intr-un vas care merge la cuptor, se toarna sosul si spoi se aseaza feliile de legume, intercaland felii de vinete cu dovlecei, rosii, ardei. Se acopera cu o hartie sulfurizata si se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru cca 30 minute. Se ia hartia si se mai lasa aproximativ 5-10 minute sa se gratineze un pic. Se serveste calda sau rece, simpla sau garnitura, sau cu emmental sau parmezan, cu patrunjel verde tocat.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii