autor:

Truedelights

» » Mancaruri cu carne

Ratza pe varza

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
-o varza potrivita, -o ceapa, -2 buc. morcovi, -1 ardei gras rosu, -1 ardei gras verde, -3 rosii sau 3-4 linguri bulion, -marar, patrunjel, condimente, -carne de ratza

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare.
Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi varza si se pune apa fierbinte pana se acopera.
Intre timp taiem si ardeii grasi , morcovul, patrunjelul, mararul si le punem si pe ele in oala.
Carnea de ratza se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate se prajeste in putin ulei pana se rumeneste pe toate partile.
Dupa ce varza s-a inmuiat si apa a scazut, se adauga rosiile tocate sau bulionul ,vegeta, sare, piper macinat,cateva boabe de piper, boia dulce, boia iute, cimbru, o foaie de dafin.
Se amesteca bine,se aseaza carnea deasupra si se baga la cuptor, cu capac 30min. si inca 20 min fara.

Gata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratza pe varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnati in vin cu sos de mere

Carnati in vin cu sos de mere

Se da vinul in clocot intr-o cratita mica si se fierb carnatii, la foc mic, 10 min. Intre timp

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
PUI IN SOS DE VIN ROSU

PUI IN SOS DE VIN ROSU

Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se incing 2 linguri

8 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Ce bine mai arata!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Arata super! Felicitari!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    ce bine arata!merçi de reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      O bunatate,iar prezentarea este super...

    • Truedelights

      Truedelights (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Am cam facut ravagii in bucatarie pregatind aceasta reteta, dar rezultatul final a meritat tot deranjul!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Cu siguranat este delicioasa...mie imi place :)

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Mmm... minunata reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • -o varza potrivita
  • -o ceapa
  • -2 buc. morcovi
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 ardei gras verde
  • -3 rosii sau 3-4 linguri bulion
  • -marar
  • patrunjel
  • condimente
  • -carne de ratza

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Sarmale in foi de varza

Sarmale in foi de varza

Se amesteca toate ingredientele si se infasoara sarmalute in foile de varza acra. Se aseaza pe fundul

6 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Ce bine mai arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Vita in sos de stridii