autor:

Truedelights

» » Mancaruri cu carne

Ratza pe varza

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
-o varza potrivita, -o ceapa, -2 buc. morcovi, -1 ardei gras rosu, -1 ardei gras verde, -3 rosii sau 3-4 linguri bulion, -marar, patrunjel, condimente, -carne de ratza

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare.
Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi varza si se pune apa fierbinte pana se acopera.
Intre timp taiem si ardeii grasi , morcovul, patrunjelul, mararul si le punem si pe ele in oala.
Carnea de ratza se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate se prajeste in putin ulei pana se rumeneste pe toate partile.
Dupa ce varza s-a inmuiat si apa a scazut, se adauga rosiile tocate sau bulionul ,vegeta, sare, piper macinat,cateva boabe de piper, boia dulce, boia iute, cimbru, o foaie de dafin.
Se amesteca bine,se aseaza carnea deasupra si se baga la cuptor, cu capac 30min. si inca 20 min fara.

Gata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratza pe varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Scaricica afumata in sos de bere neagra

Scaricica afumata in sos de bere neagra

Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita (cu

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu sos dulce acrisor

Pui cu sos dulce acrisor

- se taie fileul de pui bucatele de 5 cm, se sareaza si pipereaza dupa gust - se bat ouale - bucatile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Ce bine mai arata!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Arata super! Felicitari!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    ce bine arata!merçi de reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      O bunatate,iar prezentarea este super...

    • Truedelights

      Truedelights (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Am cam facut ravagii in bucatarie pregatind aceasta reteta, dar rezultatul final a meritat tot deranjul!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Cu siguranat este delicioasa...mie imi place :)

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Mmm... minunata reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • -o varza potrivita
  • -o ceapa
  • -2 buc. morcovi
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 ardei gras verde
  • -3 rosii sau 3-4 linguri bulion
  • -marar
  • patrunjel
  • condimente
  • -carne de ratza

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

11 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

14 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Sarmale in foi de varza

Sarmale in foi de varza

Se amesteca toate ingredientele si se infasoara sarmalute in foile de varza acra. Se aseaza pe fundul

6 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Ce bine mai arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui in bere