autor:

Truedelights

» » Mancaruri cu carne

Ratza pe varza

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
-o varza potrivita, -o ceapa, -2 buc. morcovi, -1 ardei gras rosu, -1 ardei gras verde, -3 rosii sau 3-4 linguri bulion, -marar, patrunjel, condimente, -carne de ratza

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare.
Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi varza si se pune apa fierbinte pana se acopera.
Intre timp taiem si ardeii grasi , morcovul, patrunjelul, mararul si le punem si pe ele in oala.
Carnea de ratza se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate se prajeste in putin ulei pana se rumeneste pe toate partile.
Dupa ce varza s-a inmuiat si apa a scazut, se adauga rosiile tocate sau bulionul ,vegeta, sare, piper macinat,cateva boabe de piper, boia dulce, boia iute, cimbru, o foaie de dafin.
Se amesteca bine,se aseaza carnea deasupra si se baga la cuptor, cu capac 30min. si inca 20 min fara.

Gata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratza pe varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza acra cu carne

Sarmale in foi de varza acra cu carne

Varza se taie de cotoare dupa ce se desfac foile. Varza foarte acră sau prea sărată se spală

17 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Da morcovul pe razatoarea mica, ceapa o toci marunt si le pui impreuna la calit in ulei, pana se

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Ce bine mai arata!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Arata super! Felicitari!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    ce bine arata!merçi de reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      O bunatate,iar prezentarea este super...

    • Truedelights

      Truedelights (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Am cam facut ravagii in bucatarie pregatind aceasta reteta, dar rezultatul final a meritat tot deranjul!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Cu siguranat este delicioasa...mie imi place :)

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Mmm... minunata reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • -o varza potrivita
  • -o ceapa
  • -2 buc. morcovi
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 ardei gras verde
  • -3 rosii sau 3-4 linguri bulion
  • -marar
  • patrunjel
  • condimente
  • -carne de ratza

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

16 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Sarmale in foi de varza

Sarmale in foi de varza

Se amesteca toate ingredientele si se infasoara sarmalute in foile de varza acra. Se aseaza pe fundul

7 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Ce bine mai arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Medalioane mexicane