1. Se toaca ceapa. Se taie cuburi dovleceii si carnea. Se incinge untul si se caleste ceapa; se adauga faina si se caleste. Se stinge cu lapte, care se omogenizeaza cu telul; se lasa sa dea in fiert. Se adauga dovleceii si se lasa sa fiarba 10 min. la foc mijlociu. Se prepara ravioli, conform indicatiilor de pe ambalaj.
2. Se incinge uleiul si se prajeste carnea. In sos se amesteca mascarpone, sare, piper si supa. Carnea si sosul se amesteca impreuna cu frunzele de papadie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii