autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ravioli cu spanac si cascaval

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg ravioli umpluti (se gasesc congelati la toate supermarket-urile), , sare, , 450 g spanac (decongelat), , 2 legaturi de ceapa verde, , 2 linguri ulei de masline, , 100 g cascaval, , 100 g smantana groasa, , 2 linguri stafide, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ravioli al dente in apa cu sare. Se pune spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga, se spala ceapa verde, se curata si se taie rondele. Se incinge uleiul, se caleste putin ceapa, dupa care se adauga spanacul si se lasa si el putin sa se patrunda.
Se rade cascavalul si se incorporeaza in spanacul dunstuit impreuna cu smantana si stafidele. Se sareaza, se pipereaza si se serveste impreuna cu ravioli scursi. Se poate presara deasupra cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Linte verde cu lamaie si carne de porc

Linte verde cu lamaie si carne de porc

Lintea se clateste in apa rece, apoi se fierbe in apa cu sare. Se curata si se taie ceapa, rosiile,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu legume

Orez cu legume

Curatati legumele si tocati-le cubulete mici. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei

16 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg ravioli umpluti (se gasesc congelati la toate supermarket-urile)
  • sare
  • 450 g spanac (decongelat)
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g cascaval
  • 100 g smantana groasa
  • 2 linguri stafide
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi la cuptor cu oua si cas