autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ravioli cu spanac si cascaval

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg ravioli umpluti (se gasesc congelati la toate supermarket-urile), , sare, , 450 g spanac (decongelat), , 2 legaturi de ceapa verde, , 2 linguri ulei de masline, , 100 g cascaval, , 100 g smantana groasa, , 2 linguri stafide, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ravioli al dente in apa cu sare. Se pune spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga, se spala ceapa verde, se curata si se taie rondele. Se incinge uleiul, se caleste putin ceapa, dupa care se adauga spanacul si se lasa si el putin sa se patrunda.
Se rade cascavalul si se incorporeaza in spanacul dunstuit impreuna cu smantana si stafidele. Se sareaza, se pipereaza si se serveste impreuna cu ravioli scursi. Se poate presara deasupra cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg ravioli umpluti (se gasesc congelati la toate supermarket-urile)
  • sare
  • 450 g spanac (decongelat)
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g cascaval
  • 100 g smantana groasa
  • 2 linguri stafide
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza a la Cluj mai deosebita :)