autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ravioli cu spanac si cascaval

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg ravioli umpluti (se gasesc congelati la toate supermarket-urile), , sare, , 450 g spanac (decongelat), , 2 legaturi de ceapa verde, , 2 linguri ulei de masline, , 100 g cascaval, , 100 g smantana groasa, , 2 linguri stafide, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ravioli al dente in apa cu sare. Se pune spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga, se spala ceapa verde, se curata si se taie rondele. Se incinge uleiul, se caleste putin ceapa, dupa care se adauga spanacul si se lasa si el putin sa se patrunda.
Se rade cascavalul si se incorporeaza in spanacul dunstuit impreuna cu smantana si stafidele. Se sareaza, se pipereaza si se serveste impreuna cu ravioli scursi. Se poate presara deasupra cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

-Se rade branza intr-un castron,peste branza se adauga trei oua si se mixeaza,la final se adauga

40 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg ravioli umpluti (se gasesc congelati la toate supermarket-urile)
  • sare
  • 450 g spanac (decongelat)
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g cascaval
  • 100 g smantana groasa
  • 2 linguri stafide
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pireu de cartofi cu usturoi