autor:

brianna_gospodina

» » Dulciuri diverse

Razatura de lamaie

Autor: brianna_gospodina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: brianna_gospodina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
Lamai, Zahar, Alcool 90 de grade

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Lamaile se spala bine,dupa care se rad de coaja galbena.Razatura rezultata se amesteca cu zaharul si alcoolul din reteta.Se pun in borcane care se inchid bine la gura.Se pastreaza la rece,in locuri ferite de umezeala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Razatura de lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu merisoare

Biscuiti cu merisoare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema. Se adauga cele 2 oua cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese albe

Dulceata de cirese albe

Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si vanilia;

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Lamai
  • Zahar
  • Alcool 90 de grade

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura racoroasa