Rebize murate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rebize rosii si albe
  • otet
  • zahar
  • foi de dafin
  • boabe piper,enibahar,sare

Mod de preparare

Faci un baitz din: o parte otet,3 parti apa.O lingura sare si o lingura zahar la 1 litru lichid,condimente.

Dupa ce da in cocot,torni in borcane unde ai asezat rebizele, inchizi borcanul, il invelesti in patura,lasi pana se raceste treptat. Folosesti fructele iarna pentru ornat salate sau ca garnitura alaturi de muraturi.

Rebizele albe nu le murezi in acelasi borcan cu cele rosii. Rebizele sun paltinelele marunte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise