Faci un baitz din: o parte otet,3 parti apa.O lingura sare si o lingura zahar la 1 litru lichid,condimente.
Dupa ce da in cocot,torni in borcane unde ai asezat rebizele, inchizi borcanul, il invelesti in patura,lasi pana se raceste treptat. Folosesti fructele iarna pentru ornat salate sau ca garnitura alaturi de muraturi.
Rebizele albe nu le murezi in acelasi borcan cu cele rosii. Rebizele sun paltinelele marunte

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii