Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant si stoarcem toata zeama de la o lamiae, peste ele.
Taiem zarzavaturile, felii, fideluta ori rondele (dupa pofta fiecaruia)si le amestecam bine. In vasul unu al steamer-ului, punem o crenguta de rozmarin, golim amestecul de legume si deasupra lor punem cea dea doua crenguta de rozmarin.
Asezonam pestele cu sare, piper si ardei iute, proaspat macinat si le punem in vasul doi al steamer-ului, pe care-l fixam deasupra legumelor. Punem capacul, complectam recipientul cu apa si programam la 40’.
Golim legumele intrun bol, asezonam cu sare si ulei de struguri si servim alaturi de rechin.
Un meniu rapid si usor de preparat, foarte sanatos si deosebit de gustos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii