autor:

stefijoita

» » Mancaruri cu peste

rechin la gratar

Autor: stefijoita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 25 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefijoita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 25 decembrie 2010

Ingrediente
- rechin, -piper, -boia, -sare, -staniol

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se ia rechinul,se taie in felii si se spala bine.Se freaca cu piperul boiaua si sarea dupa care se inveleste in staniul si se pune pe gratar timp de 10-15 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "rechin la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cozi de creveti cu garnitura de orez

Cozi de creveti cu garnitura de orez

Spalam creveti cu un jet de apa rece si apoi in punem in apa,clocotita sa fiarba cateva minute.In

9 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Calcan prajit cu sos de lamaie si iaurt

Calcan prajit cu sos de lamaie si iaurt

Calcanul (Scophthalmus), Cambula (Pleuronectes Flesus) şi Limba de Mare (Solea Solea), sunt reprezentanţii

10 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • - rechin
  • -piper
  • -boia
  • -sare
  • -staniol

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Calmar si creveti picanti cu legume si orez