autor:

Anca E. Voicu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Reteta de primavara cu cartofi copti

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2015

Ingrediente
4-5 cartofi, 1 ardei gras rosu, 100 g cascaval ras, Putin ulei, Condimente: oregano, rozmarin, sare si piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie cartofii felii si se fierb 10 minute.

Dupa aceea se asaza intr-o tava, pe foaie de copt, se adauga sare, piper, oregano, rozmarin si orice alte condimente mai doriti.

Se picura un pic de ulei peste cartofi.

Se rade cascavalul.



Dam la cuptorul preincalzit cam 20 de minute, apoi se scoata tava, se adauga feliile de ardei rosu, apoi se da iar la cuptor inca 10 minute (sau pana se fac aurii si crocanti).



Se servesc cu salata.



Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de primavara cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu rasol de pui

Spanac cu rasol de pui

Se spala si se transeaza puiul in bucati, se curata legumele si se spala. In 3 litri de apa rece

18 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole cu legume si muschi de porc afumat

Fasole cu legume si muschi de porc afumat

1. Legumele se curata si se taie marunt sau mai măşcat, cum va place. 2. Se pune mai intai ceapa

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alina , 19 februarie 2018

    Minunata aceast reteta de primavara, usor de facut si foarte gustoasa.

  • Fara foto

    Ingrid , 04 decembrie 2017

    Foarte buni, gustosi si deliciosi.

  • Anca E. Voicu

    Anca E. Voicu (Chef de cuisine) , 14 mai 2015

    Draga Cristina, multumesc frumos!

    • Fara foto

      Cristina G (Chef de cuisine) , 07 mai 2015

      Delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g cascaval ras
  • Putin ulei
  • Condimente: oregano
  • rozmarin
  • sare si piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

12 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Alina

Minunata aceast reteta de primavara, usor de facut si foarte gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei pane cu branza de vaci