autor:

Anca E. Voicu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Reteta de primavara cu cartofi copti

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2015

Ingrediente
4-5 cartofi, 1 ardei gras rosu, 100 g cascaval ras, Putin ulei, Condimente: oregano, rozmarin, sare si piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie cartofii felii si se fierb 10 minute.

Dupa aceea se asaza intr-o tava, pe foaie de copt, se adauga sare, piper, oregano, rozmarin si orice alte condimente mai doriti.

Se picura un pic de ulei peste cartofi.

Se rade cascavalul.



Dam la cuptorul preincalzit cam 20 de minute, apoi se scoata tava, se adauga feliile de ardei rosu, apoi se da iar la cuptor inca 10 minute (sau pana se fac aurii si crocanti).



Se servesc cu salata.



Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de primavara cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu chiftelute

Spanac cu chiftelute

Carnea tocata se macina inca o data. 1/2 usturoi, cartoful se curata si se taie marunt ( se macina) Felia

6 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Anca E. Voicu

    Anca E. Voicu (Chef de cuisine) , 14 mai 2015

    Draga Cristina, multumesc frumos!

  • Fara foto

    Cristina G (Chef de cuisine) , 07 mai 2015

    Delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g cascaval ras
  • Putin ulei
  • Condimente: oregano
  • rozmarin
  • sare si piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

7 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

2 voturi    0 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Anca E. Voicu (Chef de cuisine)

Draga Cristina, multumesc frumos!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei si rosii umplute, la cuptor