Reteta de primavara cu cartofi copti

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Reteta de primavara cu cartofi copti

Ingrediente

  • 4-5 cartofi;
  • 1 ardei gras rosu;
  • 100 g cascaval ras;
  • Putin ulei;
  • Condimente: oregano, rozmarin, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

Se taie cartofii felii si se fierb 10 minute.

Dupa aceea se asaza intr-o tava, pe foaie de copt, se adauga sare, piper, oregano, rozmarin si orice alte condimente mai doriti.

Se picura un pic de ulei peste cartofi.

Se rade cascavalul.

Dam la cuptorul preincalzit cam 20 de minute, apoi se scoata tava, se adauga feliile de ardei rosu, apoi se da iar la cuptor inca 10 minute (sau pana se fac aurii si crocanti).

Se servesc cu salata.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi