Reteta de primavara cu cartofi copti

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Reteta de primavara cu cartofi copti

Ingrediente

  • 4-5 cartofi;
  • 1 ardei gras rosu;
  • 100 g cascaval ras;
  • Putin ulei;
  • Condimente: oregano, rozmarin, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

Se taie cartofii felii si se fierb 10 minute.

Dupa aceea se asaza intr-o tava, pe foaie de copt, se adauga sare, piper, oregano, rozmarin si orice alte condimente mai doriti.

Se picura un pic de ulei peste cartofi.

Se rade cascavalul.

Dam la cuptorul preincalzit cam 20 de minute, apoi se scoata tava, se adauga feliile de ardei rosu, apoi se da iar la cuptor inca 10 minute (sau pana se fac aurii si crocanti).

Se servesc cu salata.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise