1. Pui pe foc ¾ l apa si astepti sa dea in clocot.
2. In vartejul apei strecori legumele Minestrone si lasi la foc mediu 25 min.
3. E vremea sa amesteci si lingura de supa concentrata, impreuna cu ghimbirul macinat.
4. Opresti focul dupa 10 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii