autor:

Fara foto

» » Fripturi

RETETA MEA DE MUJDEI

Autor: STOICA ADRIANA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: STOICA ADRIANA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 februarie 2007

Ingrediente
1 BUC CAPATANA DE USTUROI, 1 LINGURA DE ULEI, 1 LINGURITA OTET, 2 LINGURI APA, SARE, CINE DORESTE POATE ADAUGA SI O BUCATA DE HREAN(DOAR LA FRIPTURA)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

105 voturi

Mod de preparare

SE FREACA USTUROIUL CU SAREA PANA DEVINE O PASTA
SE PUNE LINGURA DE ULEI SE FREACA IN CONTINUARE;APOI SE PUNE LINGURITA DE OTET SI SE MAI FREACA PUTIN
PANA SE ALBESTE IAR LA SFARSIT SE PUN CELE 2 LINGURI DE APA .
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "RETETA MEA DE MUJDEI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
TURNULET GRATINAT DIN PORC SI VITA

TURNULET GRATINAT DIN PORC SI VITA

MUschiul de vita si cel de porc se portioneaza (in cate 4 transe fiecare ), se aromeaza cu sare ,

2 voturi    4 comentarii
35 min
Fripturi
Ciocanele cu cartofi la cuptor

Ciocanele cu cartofi la cuptor

Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de hartie si se aseaza in tava.Cartofii se curata,se

12 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

105 voturi

Ingrediente

  • 1 BUC CAPATANA DE USTUROI
  • 1 LINGURA DE ULEI
  • 1 LINGURITA OTET
  • 2 LINGURI APA
  • SARE
  • CINE DORESTE POATE ADAUGA SI O BUCATA DE HREAN(DOAR LA FRIPTURA)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin