autor:

» » Fripturi

RETETA MEA DE MUJDEI

Autor: STOICA ADRIANA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: STOICA ADRIANA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 februarie 2007

Ingrediente
1 BUC CAPATANA DE USTUROI, 1 LINGURA DE ULEI, 1 LINGURITA OTET, 2 LINGURI APA, SARE, CINE DORESTE POATE ADAUGA SI O BUCATA DE HREAN(DOAR LA FRIPTURA)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

105 voturi

Mod de preparare

SE FREACA USTUROIUL CU SAREA PANA DEVINE O PASTA
SE PUNE LINGURA DE ULEI SE FREACA IN CONTINUARE;APOI SE PUNE LINGURITA DE OTET SI SE MAI FREACA PUTIN
PANA SE ALBESTE IAR LA SFARSIT SE PUN CELE 2 LINGURI DE APA .
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "RETETA MEA DE MUJDEI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

105 voturi

Ingrediente

  • 1 BUC CAPATANA DE USTUROI
  • 1 LINGURA DE ULEI
  • 1 LINGURITA OTET
  • 2 LINGURI APA
  • SARE
  • CINE DORESTE POATE ADAUGA SI O BUCATA DE HREAN(DOAR LA FRIPTURA)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc la cuptor