Se curata si se sareaza pestele ,
Se tine la sare (un rand de peste taiat un rand de sare ) 24 de ore,
Dupa 24 ore se spala la jet de apa,
Se pune la fiert o parte otet cu doua parti apa cu boabe de mustar si boabe de piper,
Se lasa la racit, Se aseaza pestele in borcane in straturi nepresat,
Se toarna saramura preparata racita peste pestele asezat in borcan,
Se lasa la macerat 6 zile dupa care se poate consuma.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii