autor:

Fara foto

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri, Sandviciuri

Rigtasa (pentru 2 porti)

Autor: manuela alexandra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: manuela alexandra (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 august 2008

Ingrediente
Ai nevoie de:, -400gr. faina, -apa, -sare, -ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune faina si sarea, apoi se adauga apa pana se ingroasa, apoi se framanta. Se intinde o foaie cam de 4/5 mm. si se unge cu ulei. Se ruleaza si apoi se intinde si se pune in tigaie si gata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rigtasa (pentru 2 porti)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sandvis acordeon

Sandvis acordeon

Este un mic dejun satios si tare bun, iar copiilor le place mult. Se taie bagheta in felii potrivit

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sandviciuri
Sandviciuri cu ton la cuptor

Sandviciuri cu ton la cuptor

Tonul se scurge de ulei si se sfarama cu o furculita. Ouale fierte tari ,de asemenea ,se sfarama

33 voturi    17 comentarii
30 min
Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ai nevoie de:
  • -400gr. faina
  • -apa
  • -sare
  • -ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de manuela alexandra
compot de mere takla

compot de mere takla

Intr-o cratita se pune zaharul (200-300gr.) Pana se caramelizeaza apoi se pun merele si se lasa

17 voturi    9 comentarii
15 min
Sucuri si compoturi de fructe
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Atat ?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Burger Burger

Se pune carnea intr-un bol si se amesteca cu sare, piper, putin cimbru, boia iute, 1 ou. Se lasa la frigider circa 30 minute. Intre

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Burrito Burrito

In primul rand, ne ocupam de piept; se dezoseaza, se feliaza, se condimenteaza cu plicul de condimente, se pune intr-un bol si se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Bruschete de toamna