Ringlotele se spala, se taie in doua ,se scot samburii. Din 1/2 din cantitatea de fructe facem un piure cu ajutorul blenderului, cealalta jumatate o taiem in felii.Amestecam ringlotele cu zaharul, sucul si coaja rasa de portocala si cu scortisoara pisata. Se adauga si restul de condimente de asemenea rase si circa 30re le lasam la rece.Apoi le punem la fiert , pe foc mic, amestecand mereu, 4-5 min.Se adauga pachetul de Gelfix, se mai fierbe2min.Se pune gemul in borcane, se capseaza si se tin 5 min. cu gura in jos , apoi se pun in camara.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii