Ringlotele se spala, se taie in doua ,se scot samburii. Din 1/2 din cantitatea de fructe facem un piure cu ajutorul blenderului, cealalta jumatate o taiem in felii.Amestecam ringlotele cu zaharul, sucul si coaja rasa de portocala si cu scortisoara pisata. Se adauga si restul de condimente de asemenea rase si circa 30re le lasam la rece.Apoi le punem la fiert , pe foc mic, amestecand mereu, 4-5 min.Se adauga pachetul de Gelfix, se mai fierbe2min.Se pune gemul in borcane, se capseaza si se tin 5 min. cu gura in jos , apoi se pun in camara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii