Se curata rinichii, se taie in doua jumatati, li se inlatura partile albe si se taie apoi in felii subtiri de aproximativ 3-4 cm. Ceapa se curata si se da pe razatoare, apoi se caleste in untura(ulei de masline), se adauga rinichii si se prajesc la foc mare, pana ce scade sucul propriu. Se adauga apoi mustarul, smantana si se lasa inca vreo 10 minute sa fiarba sub capac. La final se sareaza si se servesc cu piure de cartofi si salata verde.
O mancare din maruntaie de porc, pregatita cu smantana si mustar, totul servit cu o garnitura usoara si o salata acrita cu zeama de lamaie.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii