autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Rinichi cu mustar.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
Rinichi, smantana, untura(eu pun ulei de masline extravirgin), ceapa, mustar, sare, condimente dupa gust., 600 g rinichi porc, 100 ml smantana, 30 g untura(ulei de masline extravirgin), 1 ceapa mica rosie, 1 lingura mustar, sare,condimente dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata rinichii, se taie in doua jumatati, li se inlatura partile albe si se taie apoi in felii subtiri de aproximativ 3-4 cm. Ceapa se curata si se da pe razatoare, apoi se caleste in untura(ulei de masline), se adauga rinichii si se prajesc la foc mare, pana ce scade sucul propriu. Se adauga apoi mustarul, smantana si se lasa inca vreo 10 minute sa fiarba sub capac. La final se sareaza si se servesc cu piure de cartofi si salata verde.
O mancare din maruntaie de porc, pregatita cu smantana si mustar, totul servit cu o garnitura usoara si o salata acrita cu zeama de lamaie.


Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rinichi cu mustar." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fajitas de pui cu guacamole si sos salsa

Fajitas de pui cu guacamole si sos salsa

In prima etapa pregatesti puiul, il tai suvite subtiri si alaturi de el poti adauga ardeii si ceapa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure

Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure

Prima data am spalat si curatat pulpele, le-am indepartat pielita, le-am taiat in doua si apoi

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Rinichi
  • smantana
  • untura(eu pun ulei de masline extravirgin)
  • ceapa
  • mustar
  • sare
  • condimente dupa gust.
  • 600 g rinichi porc
  • 100 ml smantana
  • 30 g untura(ulei de masline extravirgin)
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 lingura mustar
  • sare,condimente dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati