Rinichi cu mustar.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rinichi, smantana, untura(eu pun ulei de masline extravirgin), ceapa, mustar, sare, condimente dupa gust.
  • 600 g rinichi porc, 100 ml smantana, 30 g untura(ulei de masline extravirgin), 1 ceapa mica rosie, 1 lingura mustar, sare,condimente dupa gust.

Mod de preparare

Se curata rinichii, se taie in doua jumatati, li se inlatura partile albe si se taie apoi in felii subtiri de aproximativ 3-4 cm. Ceapa se curata si se da pe razatoare, apoi se caleste in untura(ulei de masline), se adauga rinichii si se prajesc la foc mare, pana ce scade sucul propriu. Se adauga apoi mustarul, smantana si se lasa inca vreo 10 minute sa fiarba sub capac. La final se sareaza si se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

O mancare din maruntaie de porc, pregatita cu smantana si mustar, totul servit cu o garnitura usoara si o salata acrita cu zeama de lamaie.

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise