Se curăţă rinichii de pieliţa exterioară, se taie în două pe lungime, se scoate grăsimea de la mijloc, se taie felii subţiri şi se pun cu apă rece la foc, lăsând să dea un clocot, două. Se strecoară şi se spală bine cu apă călduţă.
Se taie ceapa mărunt şi se prăjeşte în unt până începe să se îngălbenească, se adaugă făina, se amestecă şi se stinge cu zeamă de carne. Apoi se pune smântâna, sarea şi rinichii tăiaţi. Se lasă să fiarbăla foc mic până ce rinichii sunt gata.
Se servesc cu ce garnitură vrei.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii