autor:

raluka

» » Mancaruri cu carne

Rinichi de porc cu usturoi

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2011

Ingrediente
6 rinichi de porc, 4 catei de usturoi mari, 3 linguri cu ulei, patrunjel, sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

19 voturi

Mod de preparare

Se spala rinichii,se taie in felii subtiri si se clatesc de cateva ori in apa rece.Usturoiul se curata si se piseaza impreuna cu cateva fire de patrunjel proaspat tocat,sau uscat.Se amesteca cu cca 100ml de apa.Intr-o tigaie se pun 3 linguri cu ulei la incins si se calesc rinichii timp de 20min la foc mediu,apoi se adauga usturoiul,se acopera cu un capac si se mai calesc 5 min la foc mic.Daca va plac mai uscati,dupa aceste 5 min,se da capacul deoparte si se mai calesc 5 min.Se servec cu mamaliga calda.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rinichi de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui in sos dulce-acrisor

Pui in sos dulce-acrisor

Rosiile se fierb impreuna cu cardamom-ul si pasta de usturoi si ghimbir pana devin piure. Separat,

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Gulas vienez

Gulas vienez

Curatam ceapa si usturoiul , le tocam si le inabusim in ubt pina se inmoaie. Adaugam apoi carnea,

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marius Mary , 05 aprilie 2014

    nu imi place

  • Fara foto

    Aura Canut , 14 noiembrie 2013

    nu imi place

  • Fara foto

    Vittorio Balestra , 14 noiembrie 2013

    nu imi place

    • Fara foto

      Vittorio Balestra , 14 noiembrie 2013

      nu imi place

    • Fara foto

      Vittorio Balestra , 14 noiembrie 2013

      nu imi place

    • Fara foto

      Aura Canut , 14 noiembrie 2013

      deseara fac si eu reteta

    • Fara foto

      Cojocaru Camy , 13 noiembrie 2013

      este foarte gustos dar lasi rinichii o ora in apa rece cu un strop de otet inainte de ai prajii

    • Fara foto

      Lia Dresbach , 12 noiembrie 2013

      nu imi place

    • Fara foto

      Somu Samuel Barsony , 12 noiembrie 2013

      foarte buni

    • Fara foto

      Borza Florentina , 12 noiembrie 2013

      o sa fac si eu, arata fff bn !

    • Fara foto

      Luce Ombra , 12 noiembrie 2013

      mmmmmmmmmm buono

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2011

      Imi place mmuuuult!

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2011

      Multumesc!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2011

      Yumi, yumi, ce bine arata platoul ! Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

19 voturi

Ingrediente

  • 6 rinichi de porc
  • 4 catei de usturoi mari
  • 3 linguri cu ulei
  • patrunjel
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)

Imi place mmuuuult!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor