Rinichi de porc cu usturoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Rinichi de porc cu usturoi

Ingrediente

  • 6 rinichi de porc
  • 4 catei de usturoi mari
  • 3 linguri cu ulei
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se spala rinichii,se taie in felii subtiri si se clatesc de cateva ori in apa rece.Usturoiul se curata si se piseaza impreuna cu cateva fire de patrunjel proaspat tocat,sau uscat.Se amesteca cu cca 100ml de apa.Intr-o tigaie se pun 3 linguri cu ulei la incins si se calesc rinichii timp de 20min la foc mediu,apoi se adauga usturoiul,se acopera cu un capac si se mai calesc 5 min la foc mic.Daca va plac mai uscati,dupa aceste 5 min,se da capacul deoparte si se mai calesc 5 min.Se servec cu mamaliga calda.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor