autor:

valentina ionita

» » Fripturi

RINICHI DE PORC LA GRATAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
Ex., 4 rinichi, sare,, ulei de masline sau unt pentru uns gratarul, otet

Dificultate: Redusa Timp: 45h

28 voturi

Mod de preparare

Rinichii se taie pe jumatate in lungime,se curata,se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.Apoi,se scot,se clatesc bine,se zvanta,se cresteaza ,se condimenteaza dupa gust cu piper,cimbru,busuioc si se pun pe gratarul incins si uns cu ulei sau cu unt pentru a se rumeni pe ambele parti.

Se sareaza in momentul servirii pentru a evita intarirea acestora.

Se servesc alaturi de garnitura si salata preferata...
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "RINICHI DE PORC LA GRATAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
MUSCHIULET DE PORC CU LEGUME LA CUPTOR

MUSCHIULET DE PORC CU LEGUME LA CUPTOR

Am pregatit ca un pat de legume in tava si am adaugat carnea condimentata deasupra si am pus la cuptor

8 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 18 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dragos , 28 iulie 2017

    Super rețeta!Mersi frumos.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2014

    Va recomand cu drag ...

  • Fara foto

    Victor Dobre , 08 noiembrie 2014

    Aaa,nu o testai eu si este super,cu un pahar bun de vin!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

      Multumesc mult...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2010

      Sunt foarte buni !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Multumesc mult...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Super prezentarea ta draga Valentina,super arata.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Sunt intr-adevar gustosi si sanatosi...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Cred ca sunt gustosi in felul cum i-ai preparat si arata f. bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Multumesc...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte bun!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Acum am descoperit aceasta reteta,foarte bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Multumesc mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

      Arata f. bine, oricum!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 noiembrie 2009

      Foarte bun.......................

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Cred ca nu te intereseaza retetele.Stai la cotitura si cauti sa faci observatii Emilia g.Se intelege foarte bine.E bine ca te-ai hotarat sa nu mai mananci NIMIC.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Draga Emilia nu stiu ce s-a intamplat ca in loc de 45 minute a aparut 45 de ore...Te asigur ca este o greseala si este vorba de cca 45 de minute...

    • Fara foto

      emilia g , 31 iulie 2009

      Cat este timpul de preparare 45 de ore ? Mai bine nu mai minc nimic

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45h

28 voturi

Ingrediente

  • Ex.
  • 4 rinichi
  • sare,
  • ulei de masline sau unt pentru uns gratarul
  • otet

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

Dragos

Super rețeta!Mersi frumos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
pulpa de iedut cu cartoi la cuptor