Se coc legumele,se curata de pielite si de casutele de seminte,se taie cubulete,iar ceapa,pestisori.Se calesc intr-o cratita mai groasa cu o parte din cantitatea de ulei si cu rosiile tocate marunt.Se condimenteaza dupa gust:se serveste compozitia alaturi de rinichii prajiti inabusit asortandu-se cu frunze de patrunjel taiate fin si felii de lamaie.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii