autor:

» » Mancaruri cu carne

Rinichi inabusiti cu garnitura de legume

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-2 rinichi de porc, -5 gogosari, -5 ardei grasi, -2 vinete mai mari, -3 cepe mari, -200 g ulei, -sare, -foi de dafin, -3 rosii, -piper, -frunze de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se coc legumele,se curata de pielite si de casutele de seminte,se taie cubulete,iar ceapa,pestisori.Se calesc intr-o cratita mai groasa cu o parte din cantitatea de ulei si cu rosiile tocate marunt.Se condimenteaza dupa gust:se serveste compozitia alaturi de rinichii prajiti inabusit asortandu-se cu frunze de patrunjel taiate fin si felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rinichi inabusiti cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -2 rinichi de porc
  • -5 gogosari
  • -5 ardei grasi
  • -2 vinete mai mari
  • -3 cepe mari
  • -200 g ulei
  • -sare
  • -foi de dafin
  • -3 rosii
  • -piper
  • -frunze de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Masa taraneasca !!!