Curatati anghinarwea pina la frunzele de culoare deschisa, apoi taiati-l in 2 si scoatieti partile paroase cu o lingutita.. Cufundati anghinarele in apa. cu jumstate din zeama de lamaie, punind deasupra un capac greu sau o farfurie rezistenta la caldura, casa nu se ridice la suprafata si sa nu se decoloreze. Incepeti sa preparati rissotto bianco, iar cind ajungeti la etapa 3 , adaugati 6 din jumaatea de anghinarein supa in care fierbe.Continuati sa fierbeti rissotto, adaugind
Supa polonic cu polonic, pina cind orezul este pe jumatate fiert. Taiati anghinarele ramase in feelii foarte subtiri adaund risotto. Continuati sa adaugati supa. In etapa a patra. cind orczuI este fiert sii adauugati untul si parmezanul, turnati
si zeama de 1amaie ramasa. Luati oala de pe foc si potriviti de sare si piper.
Scoateti anginarele fiertc din oala cu supa si amestecati-le cu cea mai mare parte
din coaja de lamaie, frunzele de menta rupte bucatele si putin ulei de masline.
Puneti risotto pc 4 farfurii si asczati deasupra jumatatile de anghinare preparate. Stropiti cu sosul ramas in castron si serviti risotto presarat cu parmezan si restul de coaja de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii