autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Risotto cu ceapa rosie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 gr. orez cu bobul rotund,, 6 cepe de apa rosii, , 3 cubulete de concentrat de supa de pasare, , 10 cl de vin alb sec, , 100 gr. parmezan sau cascaval ras, , 100 gr. unt, , sare, , piper.,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti sa fiarba 1,5 l de apa, adaugand in ea cubuletele de concentrat. Trageti oala deoparte. Curatati cepele. Pe 3 dintre ele taiati-le in ineluse subtiri, iar pe celelalte 3 - in inele mai groase. Caliti-le intr-o cratita cu jumatate din unt. Turnati vinul, amestecati, apoi puneti orezul. Amestecati un minut, apoi adaugati putina supa de pasare. Supravegheati fierberea orezului, adaugand mereu lichid, pe masura ce el se absoarbe.
Sarati, piperati.
Cand orezul e fiert, adaugati restul de unt si de parmezan. Amestecati. Lasati cratita sa astepte 3 minute, apoi serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lasagna cu legume

Lasagna cu legume

Legumele proaspat culese din gradina, se curata, se spala si se toaca marunt. Se incinge uleiul

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu legume

Ardei umpluti cu legume

Se curata ardeii de cotoare si se lasa sa se scurga de apa. Intr-o cratita antiaderenta se incalzesc

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 gr. orez cu bobul rotund,
  • 6 cepe de apa rosii
  • 3 cubulete de concentrat de supa de pasare
  • 10 cl de vin alb sec
  • 100 gr. parmezan sau cascaval ras
  • 100 gr. unt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciuperci cu sos de smântână