autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Risotto cu ciuperci

Autor: anca s (Bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca s (Bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 noiembrie 2006

Ingrediente
1 praz tocat, 1 capatana de usturoi zdrobit, 300 g Risotto, 30 g unt, 20 ml ulei de masline, 800 ml supa de legume fierbinte, 250 g ciuperci taiate, 50 g cascaval ras, salata verde(laptuca) pentru servit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Puneti untul, uleiul, prazul si usturoiul intr-un vas de iena. Acoperiti cu o folie si lasati in cuptorul cu microunde, la temperatura mare, timp de 5 minute.
Puneti orezul peste amestecul din vas, apoi adaugati supa de legume si condimentati cu sare si piper. Lasati la microunde, fara folie de data aceasta, timp de 10 minute. Amestecati si ciupercile si lasati inca 6 minute la microunde.
Incorporati cascavalul in amestecul din cuptor si lasati 5 minute sa se raceasca.
Se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche

Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche

: Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o tava de ceramica termorezistenta sau in ce tava

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Risotto cu ciuperci

Risotto cu ciuperci

Ceapa am taiat-o marunt si am calit-o pentru 2 minute. Am adaugat ciupercile si le-am calit si pe

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 praz tocat
  • 1 capatana de usturoi zdrobit
  • 300 g Risotto
  • 30 g unt
  • 20 ml ulei de masline
  • 800 ml supa de legume fierbinte
  • 250 g ciuperci taiate
  • 50 g cascaval ras
  • salata verde(laptuca) pentru servit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb