autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Risotto cu ciuperci

Autor: anca s (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca s (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 noiembrie 2006

Ingrediente
1 praz tocat, 1 capatana de usturoi zdrobit, 300 g Risotto, 30 g unt, 20 ml ulei de masline, 800 ml supa de legume fierbinte, 250 g ciuperci taiate, 50 g cascaval ras, salata verde(laptuca) pentru servit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Puneti untul, uleiul, prazul si usturoiul intr-un vas de iena. Acoperiti cu o folie si lasati in cuptorul cu microunde, la temperatura mare, timp de 5 minute.
Puneti orezul peste amestecul din vas, apoi adaugati supa de legume si condimentati cu sare si piper. Lasati la microunde, fara folie de data aceasta, timp de 10 minute. Amestecati si ciupercile si lasati inca 6 minute la microunde.
Incorporati cascavalul in amestecul din cuptor si lasati 5 minute sa se raceasca.
Se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche

Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche

: Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o tava de ceramica termorezistenta sau in ce tava

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot

Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot

Curatam ceapa si usturoiul, le taiem marunt si le calim in 3 linguri de ulei de masline pe foc mic.

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 praz tocat
  • 1 capatana de usturoi zdrobit
  • 300 g Risotto
  • 30 g unt
  • 20 ml ulei de masline
  • 800 ml supa de legume fierbinte
  • 250 g ciuperci taiate
  • 50 g cascaval ras
  • salata verde(laptuca) pentru servit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciocanele de pui cu dovleac si fasole