autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Risotto cu ciuperci

Autor: anca s (Bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca s (Bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 noiembrie 2006

Ingrediente
1 praz tocat, 1 capatana de usturoi zdrobit, 300 g Risotto, 30 g unt, 20 ml ulei de masline, 800 ml supa de legume fierbinte, 250 g ciuperci taiate, 50 g cascaval ras, salata verde(laptuca) pentru servit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Puneti untul, uleiul, prazul si usturoiul intr-un vas de iena. Acoperiti cu o folie si lasati in cuptorul cu microunde, la temperatura mare, timp de 5 minute.
Puneti orezul peste amestecul din vas, apoi adaugati supa de legume si condimentati cu sare si piper. Lasati la microunde, fara folie de data aceasta, timp de 10 minute. Amestecati si ciupercile si lasati inca 6 minute la microunde.
Incorporati cascavalul in amestecul din cuptor si lasati 5 minute sa se raceasca.
Se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot

Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot

Curatam ceapa si usturoiul, le taiem marunt si le calim in 3 linguri de ulei de masline pe foc mic.

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Slow Cooking
Risotto cu ciuperci

Risotto cu ciuperci

Ceapa am taiat-o marunt si am calit-o pentru 2 minute. Am adaugat ciupercile si le-am calit si pe

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 praz tocat
  • 1 capatana de usturoi zdrobit
  • 300 g Risotto
  • 30 g unt
  • 20 ml ulei de masline
  • 800 ml supa de legume fierbinte
  • 250 g ciuperci taiate
  • 50 g cascaval ras
  • salata verde(laptuca) pentru servit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pilaf de orez cu ciuperci