autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Risotto cu ciuperci

Autor: anca s (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca s (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 noiembrie 2006

Ingrediente
1 praz tocat, 1 capatana de usturoi zdrobit, 300 g Risotto, 30 g unt, 20 ml ulei de masline, 800 ml supa de legume fierbinte, 250 g ciuperci taiate, 50 g cascaval ras, salata verde(laptuca) pentru servit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Puneti untul, uleiul, prazul si usturoiul intr-un vas de iena. Acoperiti cu o folie si lasati in cuptorul cu microunde, la temperatura mare, timp de 5 minute.
Puneti orezul peste amestecul din vas, apoi adaugati supa de legume si condimentati cu sare si piper. Lasati la microunde, fara folie de data aceasta, timp de 10 minute. Amestecati si ciupercile si lasati inca 6 minute la microunde.
Incorporati cascavalul in amestecul din cuptor si lasati 5 minute sa se raceasca.
Se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Risotto cu ciuperci la slow cooker Crock Pot

Risotto cu ciuperci la slow cooker Crock Pot

Punem uleiul de masline, ceapa si ciupercile in vasul slow cooker-ului Crock Pot. Pentru ca acesta

0 voturi    0 comentarii
2h
Slow Cooking
Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot

Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot

Curatam ceapa si usturoiul, le taiem marunt si le calim in 3 linguri de ulei de masline pe foc mic.

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 praz tocat
  • 1 capatana de usturoi zdrobit
  • 300 g Risotto
  • 30 g unt
  • 20 ml ulei de masline
  • 800 ml supa de legume fierbinte
  • 250 g ciuperci taiate
  • 50 g cascaval ras
  • salata verde(laptuca) pentru servit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sbiha-vinata in sos de rosii