Intr-o oala se pune ulei si usturoiul sa se prajeasca putin. Dupa, se adauga orezul peste uleiul fierbinte si putina supa. Cand a scazut supa se adauga iar, orezul se fierbe cu supa. Inainte sa fie fiert orezul se adauga ciupercile. Se lasa la fiert inca vreo 15 min, cat sa fiarba ciupercile. Parmigeano se adauga inainte se a stinge focul si se invarte bine. Sare se pune dupa gust. Se poate manca cu salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii