Se pun 2-3 linguri de ulei de masline intr-o tigaie, se incazeste. Se topeste untul si se adauga orezul. Se tine 2-4 minute pe foc, pana cand orezul devine translucid. In acest moment se adauga ciupercile si feniculul si se stinge cu 1/2 cana de supa de pui. Se lasa pe foc un sfert de ora, amestecand des si adaugand supa din cand in cand. Se adauga coniacul si supa, daca mai este necesar. Risotto este gata dupa aproximativ 30 minute, cand orezul este preparat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii