Prepara topping-ul, amestecand branza Feta faramitata cu maslinele negre tocate marunt, patrunjelul si 2 linguri ulei din samburi de struguri.Incinge restul de ulei intr-o cratita. Caleste ceapa rosie 2 minute, pana se inmoaie, apoi adauga dovleceii pentru cateva minute(2 sau 3 minute sunt de ajuns pentru calit) pune apoi si orezul la calit. Toarna supa cate un polonic o data, lasand-o sa fiarba absorbita complet de orez. Inainte de a pune si ultimul polonic de supa in cratita, amesteca si lasa sa fiarba pana cand orezul e fiert si sosul e cremos. Serveste in boluri si presara amestecul de Feta, masline si patrunjel. Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii