Prepara topping-ul, amestecand branza Feta faramitata cu maslinele negre tocate marunt, patrunjelul si 2 linguri ulei din samburi de struguri.Incinge restul de ulei intr-o cratita. Caleste ceapa rosie 2 minute, pana se inmoaie, apoi adauga dovleceii pentru cateva minute(2 sau 3 minute sunt de ajuns pentru calit) pune apoi si orezul la calit. Toarna supa cate un polonic o data, lasand-o sa fiarba absorbita complet de orez. Inainte de a pune si ultimul polonic de supa in cratita, amesteca si lasa sa fiarba pana cand orezul e fiert si sosul e cremos. Serveste in boluri si presara amestecul de Feta, masline si patrunjel. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii