autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rizotto cu dovlecel si branza feta

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Ingrediente
100 g branza Feta, 100 g masline negre fara samburi, 3 linguri patrunjel tocat, 4 linguri ulei din samburi de struguri, 1 ceapa casalot(ceapa rosie de apa), 3 dovlecei zuchini, 250 g orez pentru risotto, 1 l supa de legume, sare, fara sare(plafar bio),piper roz proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Prepara topping-ul, amestecand branza Feta faramitata cu maslinele negre tocate marunt, patrunjelul si 2 linguri ulei din samburi de struguri.Incinge restul de ulei intr-o cratita. Caleste ceapa rosie 2 minute, pana se inmoaie, apoi adauga dovleceii pentru cateva minute(2 sau 3 minute sunt de ajuns pentru calit) pune apoi si orezul la calit. Toarna supa cate un polonic o data, lasand-o sa fiarba absorbita complet de orez. Inainte de a pune si ultimul polonic de supa in cratita, amesteca si lasa sa fiarba pana cand orezul e fiert si sosul e cremos. Serveste in boluri si presara amestecul de Feta, masline si patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rizotto cu dovlecel si branza feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
LICHIU CU VARZA

LICHIU CU VARZA

Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar si apa cat cuprinde, se lasa un pic mai moale,

28 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai cu sos soia

Pastai cu sos soia

Se pun pastaile la fiert, in apa cu sare. Se pune uleiul in tigaie si se adauga ceapa taiata marunt

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Delicioasa combinatia.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Apetisant

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Tot citind la reţetele tale, m-a găsit o foame. Superbă!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 g branza Feta
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 3 linguri patrunjel tocat
  • 4 linguri ulei din samburi de struguri
  • 1 ceapa casalot(ceapa rosie de apa)
  • 3 dovlecei zuchini
  • 250 g orez pentru risotto
  • 1 l supa de legume
  • sare, fara sare(plafar bio),piper roz proaspat macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Egeh zahrah -Conopida pane –specific tarilor arabe