Reteta postata pe: 26 octombrie 2009
Ingrediente
100 g branza Feta, 100 g masline negre fara samburi, 3 linguri patrunjel tocat, 4 linguri ulei din samburi de struguri, 1 ceapa casalot(ceapa rosie de apa), 3 dovlecei zuchini, 250 g orez pentru risotto, 1 l supa de legume, sare,vegeta fara sare(plafar bio),piper roz proaspat macinat.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Prepara topping-ul, amestecand branza Feta faramitata cu maslinele negre tocate marunt, patrunjelul si 2 linguri ulei din samburi de struguri.Incinge restul de ulei intr-o cratita. Caleste ceapa rosie 2 minute, pana se inmoaie, apoi adauga dovleceii pentru cateva minute(2 sau 3 minute sunt de ajuns pentru calit) pune apoi si orezul la calit. Toarna supa cate un polonic o data, lasand-o sa fiarba absorbita complet de orez. Inainte de a pune si ultimul polonic de supa in cratita, amesteca si lasa sa fiarba pana cand orezul e fiert si sosul e cremos. Serveste in boluri si presara amestecul de Feta, masline si patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rizotto cu dovlecel si branza feta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009
Apetisant
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009
Tot citind la reţetele tale, m-a găsit o foame. Superbă!