Risotto cu legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g telina,
  • 1 morcov,
  • 1 dovlecel,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingurita ulei de masline,
  • 100 g orez,
  • 3/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa),
  • sare,
  • piper,
  • 3 lingurite parmezan ras,
  • 1 lingura patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie cubulete. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste in uleiul incins. Se adauga orezul, se dunstuieste pana ce devine sticlos, se stinge cu zeama de legume si se lasa pe foc (circa 10 minute) sa se umfle, amestecand intruna. Se adauga legumele, se condimenteaza si se fierb toate inca 15 minute, la foc mic. La sfarsit, se incorporeaza cascavalul ras si patrunjelul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc