autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Risotto cu legume

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
100 g telina, , 1 morcov, , 1 dovlecel, , 1 ceapa, , 1 lingurita ulei de masline, , 100 g orez, , 3/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , sare, , piper, , 3 lingurite parmezan ras, , 1 lingura patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie cubulete. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste in uleiul incins. Se adauga orezul, se dunstuieste pana ce devine sticlos, se stinge cu zeama de legume si se lasa pe foc (circa 10 minute) sa se umfle, amestecand intruna. Se adauga legumele, se condimenteaza si se fierb toate inca 15 minute, la foc mic. La sfarsit, se incorporeaza cascavalul ras si patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Risotto cu legume

Risotto cu legume

Risotto este preparatul cu orez cel mai popular al bucatariei italiene. Se foloseste un prez special,

1 vot    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100 g telina
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 100 g orez
  • 3/8 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • sare
  • piper
  • 3 lingurite parmezan ras
  • 1 lingura patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Porc cu fructe si piure cu ceapa verde