autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Risotto cu limba

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o limba de vitel, unt, o jumatate lingura de faina, o ceasca de zeama de carne, un galbenus, 2 linguri de smantana, o ceasca de orez, 100 gr. de parmezan sau svaiter ras

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe o limba de vitel. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un rantas din o jumatate lingura de unt si jumatate lingura de faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se agauga cu incetul un galbenus, amestecat deoparte cu 2 linguri de smantana. Sosul acesta se amesteca cu limba. Se trage in unt o ceasca de orez si se stinge cu doua cesti de zeama bine limpezita in care a fiert limba. Cand orezul e fiert se amesteca cu putin unt proaspat si 100 gr. de parmezan sau svaiter ras, usor ca sa nu se sfarme orezul. Se pune intr-o forma bine unsa cu unt si cu gaura mare. Se da cateva minute la cuptor, se rastoarna pe farfurie, iar la mijloc se aseaza limba.
Se serveste fierbinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu limba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de canard: Frecati pulpele de rata cu usturoi strivit. Amestecati intr-un vas de sticla

6 voturi    7 comentarii
5h
Mancaruri cu carne
Mancarica de pui cu gutui

Mancarica de pui cu gutui

Mod de preparare: Cartofii si ceapa curatate le tai rondele. Gutuia se taie felioare de 1 cm.

0 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • o limba de vitel
  • unt
  • o jumatate lingura de faina
  • o ceasca de zeama de carne
  • un galbenus
  • 2 linguri de smantana
  • o ceasca de orez
  • 100 gr. de parmezan sau svaiter ras

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mazare cu carnati