autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rizoto bianco

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1 ceapa tocata fin, 1 ceasca lapte, 2 supa supa, parmezan ras, 1/2 kh orez pentru rizoto, 1 lingura ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se prajeste usor la foc mic, se adauga orezul, laptele si supa, se pune sare si piper, se fierbe la foc mic in vas acoperit. Se rade deasupra parmezan si se da la cuptor sa se topeasca brinza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rizoto bianco" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti cu kaizer

Cartofi frantuzesti cu kaizer

1. Se fierb cartofii in coaja. 2. Se fierb 4 oua, iar celelalte doua se bat si se amesteca cu smantana. 3.

6 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu sos de rosii

Vinete cu sos de rosii

Se taie vinetele rondele de aproximativ 1 cm grosime, se taie aceste rondele pe jumatate, se dau

9 voturi    14 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Foarte bun.Daca inainte sa il dai la cuptor pui si putin unt in el iese si mai delicios.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
CARTOFI CU OCHIURI