autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rizoto bianco

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1 ceapa tocata fin, 1 ceasca lapte, 2 supa supa, parmezan ras, 1/2 kh orez pentru rizoto, 1 lingura ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se prajeste usor la foc mic, se adauga orezul, laptele si supa, se pune sare si piper, se fierbe la foc mic in vas acoperit. Se rade deasupra parmezan si se da la cuptor sa se topeasca brinza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rizoto bianco" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de praz cu telina

Mancarica de praz cu telina

-se spala si se taie prazul in rodele -se curata si se spala telina -se pune in cratita prazul

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci din Salaj

Tocanita de ciuperci din Salaj

Se taie ciupercile feliute. Se zdrobeste usturoiul,ceapa se taie cubulete, si se prajesc in putin

23 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Foarte bun.Daca inainte sa il dai la cuptor pui si putin unt in el iese si mai delicios.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Shaksuka verde